Φυσικό lifting στο σπίτι! Το TikTok μας δείχνει όλα τα βήματα

Ευαγγελία Αλπίδου
Φυσικό lifting στο σπίτι! Το TikTok μας δείχνει όλα τα βήματα

Τέλος οι ενέσιμες τεχνικές! Το face massage είναι το κλειδί για να λειάνει τις ρυτίδες και να σμιλέψει το δέρμα. 

Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο έχουμε την ανάγκη να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Μπορεί στα 20 να μην μας ένοιαζε να φορέσουν την ενυδατική προσώπου, αλλά από τα 25 και μετά την έχουμε πάντα μέσα στο νεσεσέρ μας. Το μπότοξ και το lifting είναι αρκετά δημοφιλείς τεχνικές, οι οποίες χρησιμοποιούνται στον κόσμο της ομορφιάς για να εξαφανίσουν τα σημάδια του χρόνου. Οι τεχνικές αυτές παρόλο που έχουν αμέσως ορατά αποτελέσματα, γίνονται με ενέσιμες μεθόδους τις οποίες δεν μπορούν και δεν θέλουν να υποστούν όλες οι γυναίκες.

Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το πιο φυσικό είναι και το πιο ωραίο... Οι υπερβολικές επεμβάσεις ανήκουν στο παρελθόν. Υποδεχόμαστε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αλλά δεν σταματάμε να φροντίζουμε το πρόσωπό μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε την όψη του. Μία νέα τεχνική που έρχεται στον κόσμο της ομορφιάς είναι το face lifting.

357027743_836835964439023_5548787046982119218_n.jpg

@camilamorrone

Τι είναι το face lifting;

Μην ανησυχείς, δεν έχει να κάνει με κάποια ενέσιμη τεχνική. Το face lifting πρόκειται για ένα μασάζ προσώπου. Σύμφωνα με τις beauty lovers στο TikTok, υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις μασάζ για το πρόσωπο, οι οποίες γίνονται είτε με τα δάχτυλά, είτε με κάποιο εργαλείο (roller, gua sha). Οι ασκήσεις αυτές, βοηθούν στην ανόρθωση των μυών (αφού οι περισσότερες κινήσεις είναι με φορά προς τα πάνω) και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλες τις περιοχές του προσώπου. Επίσης, βοηθούν στην παραγωγή του κολλαγόνου κάτι που συμβάλει στη μείωση των ρυτίδων, αλλά και στην λείανσή των λεπτών γραμμών στο δέρμα.

pexels-pavel-danilyuk-6417967.jpg

Ο λόγος που έχει γίνει τόσο διαδεδομένο το φυσικό lifting, είναι γιατί μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι! Χρησιμοποιείσαι, το serum ή την ενυδατική σου, για να διευκολυνθείς στο μασάζ, αλλά και για να απορροφηθούν γρηγορότερα τα προϊόντα στην επιδερμίδα σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις στο face massage θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το άγχος και το στρες. Μπορείς να το ενσωματώσεις στην καθημερινή σου skincare routine, πρωί και βράδυ, ενώ να είσαι σίγουρη ότι από την πρώτη κιόλας φορά θα νιώσεις, να σμιλεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να αποκτούν την ελαστικότητα και την λάμψη τους.

Extra tip: Εκτός από το πρόσωπο το face massage μπορείς να το κάνεις σε λαιμό και ντεκολτέ.

Ρίξε μία ματιά στα παρακάτω TikTok videos, για να δεις ακριβώς τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις, για το φυσικό lifting.