6 primers που θα χαρίσουν ενυδάτωση και λάμψη στο μακιγιάζ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
6 primers που θα χαρίσουν ενυδάτωση και λάμψη στο μακιγιάζ σου

Το primer είναι διάφανο, διακριτικό, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τους πόρους της επιδερμίδας, κάνοντας το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο μέσα στην ημέρα.

Πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν την πραγματική αξία του primer. -Έτσι, ήμουν κι εγώ, πριν το χρησιμοποιήσω! Από τότε μέχρι και σήμερα, είναι ένα από τα καλλυντικά που δεν αποχωρίζομαι στιγμή από τo καθημερινό μακιγιάζ μου. Το primer είναι το προϊόν που μπαίνει μετά την skincare routine και πριν το foundation.

Η μπλε mascara θα είναι το απόλυτο trend και του φθινοπώρου

Τι ακριβώς κάνει το primer;

Zimmermann-clp-F23-017-(1).jpg

Το primer είναι διάφανο, διακριτικό, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τους πόρους της επιδερμίδας, κάνοντας το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο μέσα στην ημέρα. Έχει την δυνατότητα να εξουδετερώνει την λιπαρότητα, ενώ κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο αψεγάδιαστη και φωτεινή από ποτέ. Στην αγορά, υπάρχουν primers για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Υπάρχουν primers, που απομακρύνουν την λιπαρότητα, ενώ άλλα, που χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη.

Πώς χρησιμοποιούνται;

Δεν χρειάζεται να απλώσεις το primer σε όλο το πρόσωπό, μπορείς να εφαρμόσεις μικρή ποσότητα μόνο στην περιοχή του Τ και σε σημεία που θέλεις να κρύψεις τυχόν ατέλειες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αφού το εφαρμόσεις, περίμενε να απορροφηθεί καλά και στη συνέχεια να ξεκινήσεις την ρουτίνα του μακιγιάζ σου. Το primer θα σου χαρίσει τη σωστή ενυδάτωση, ενώ θα αποτρέψει το μακιγιάζ σου να σπάσει. Ήρθε η ώρα να πεις goodbye στη θαμπή και αφυδατωμένη όψη της επιδερμίδα σου. Τα primers είναι το κλειδί για μία λαμπερή επιδερμίδα που διαρκεί όλη την ημέρα.

Concealer! Αυτό είναι το beauty tip για να πετύχεις ένα φωτεινό βλέμμα

Duran-Lantink-bks-S24-001.jpg

Στην αγορά υπάρχουν primers τα οποία είναι σαν να έχουν μικρές διακριτικές πέρλες, οι οποίες δημιουργούν αυτό το λαμπερό φινίρισμα που κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από μακριά. Τα primers είναι ένα από τα προϊόντα που οι beauty lovers και οι makeup experts έχουν πάντα μέσα στο νεσεσέρ τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις! Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή δεν θα το αποχωρίζεσαι από το μακιγιάζ σου. Αν η καθημερινότητά σου είναι απαιτητική -όπως η δική μου- και είσαι από το πρωί ως το βράδυ από ραντεβού σε ραντεβού, το primer θα κάνει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω gallery και να δεις μερικά από τα καλύτερα primers που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εγώ τα επιλέγω ξανά και ξανά.