Concealer! Αυτό είναι το beauty tip για να πετύχεις ένα φωτεινό βλέμμα

Concealer! Αυτό είναι το beauty tip για να πετύχεις ένα φωτεινό βλέμμα
Stefania Danese/launchmetrics.com/spotlight

Λίγο το ξενύχτι, λίγο το άγχος, λίγο η κούραση και οι μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από την περιοχή των ματιών. Ήρθε η ώρα να πεις αντίο!

Όσο μεγαλώνω το concealer είναι ένα από τα must have προϊόντα που υπάρχει στο νεσεσέρ μου. Είναι πάντα εκεί για να απομακρύνει την κούραση από το βλέμμα μου, σαν ένα μικρό μαγικό ραβδί. Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Λίγο το ξενύχτι, λίγο το άγχος, λίγο η κούραση και οι μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από την περιοχή των ματιών.

Duran-Lantink-bks-S24-001.jpg

Το concealer είναι το προϊόν που κάνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, αόρατο. Παρόλα αυτά, αν δεν τοποθετηθεί με τον σωστό τρόπο, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή, να εντείνει το πρόβλημα κάτω από την περιοχή των ματιών. Οι beauty lovers, στο TikTok, καθημερινά βρίσκουν τα πιο εύκολα beauty tips τα οποία μας βοηθούν να πετύχουμε ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά, μας δείχνουν τον σωστό τρόπο για να εφαρμόσουμε το concealer και να πετύχουμε ένα ανορθωμένο βλέμμα. Όπως θα δεις και στο βίντεο αντί να τοποθετήσουμε το concealer ακριβώς κάτω από τα μάτια, το εφαρμόζουμε σε τέσσερα διαφορετικά σημεία.

  • Στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού
  • Πάνω ακριβώς από εκεί που ξεκινάει το φρύδι
  • Δίπλα από τα ρουθούνια (στη μύτη)
  • Και τέλος, στην άκρη στο κάτω χείλος

Με ένα beautyblender αρχίζουμε και ταμπονάρουμε το concealer έτσι ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα. Προσοχή! Είναι σημαντικό όλες οι κινήσεις να έχουν φορά προς τα πάνω, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός φυσικού lift up! Έτσι, με τέσσερις εύκολες κινήσεις και με λίγη μόνο ποσότητα το πρόσωπό φαίνεται πιο ξεκούραστο, ανορθωμένο και φωτεινό. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!