Η μπλε mascara θα είναι το απόλυτο trend και του φθινοπώρου

Η μπλε mascara θα είναι το απόλυτο trend και του φθινοπώρου
Matteo Valle / Imaxtree.com

6 επιλογές που θα απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ σου!

Μπορεί η μαύρη mascara να έχει σταθερή θέση μέσα στο γυναικείο νεσεσέρ, αλλά αν θες να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Η μπλε mascara είναι το προϊόν που με μία μόνο κίνηση μπορεί να απογειώσει και να φωτίσει το βλέμμα. Για να σε προλάβω, όχι δεν φοριέται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Το μπλε είναι ένα χρώμα που κυριαρχεί κάθε εποχή. Η ένταση και η φρεσκάδα που χαρίζει στο βλέμμα, κάνει την μπλε mascara τον απόλυτο πρωταγωνιστή στο μακιγιάζ.

Rolland-HC-bty-F18-002.jpg

Η μπλε mascara ταιριάζει σε όλες

Η μπλε mascara δεν ταιριάζει μόνο στις ξανθές και σε εκείνες που έχουν γαλανά μάτια. Ταιριάζει σε όλες! Η μπλε mascara μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ. Αν, δηλαδή, το πρωί βαριέσαι να βαφτείς για το γραφείο, μπορείς απλώς να βάλεις λίγο ρουζ, μπλε mascara και ένα lip gloss και να περάσεις έτσι όλη τη μέρα σου. Η μπλε mascara μπορεί σε χρόνο dt να μεταμορφώσει και να απογειώσει το βλέμμα, κάνοντας το πρόσωπό σου μέσα σε λίγα λεπτά να δείχνει πιο φρέσκο και ξεκούραστο.

Leonard-bbt-S23-010.jpg

Νομίζω, ήρθε η ώρα να αφήσεις λίγο την μαύρη mascara στην άκρη και να προσθέσεις την μπλε στο καθημερινό μακιγιάζ σου. Είναι μια επιλογή η οποία μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο, πρωί και βράδυ, και σίγουρα θα φωτίσει και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

TikTok Video:

Ετοιμάζεσαι να πας για shopping; Παρακάτω σου έχω ετοιμάσει μία gallery με τις καλύτερες μπλε mascara που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Καλά ψώνια, girl και μη φοβάσαι το χρώμα. Είναι must επιλογή!