Micro mini καρέ: Το τολμηρό κούρεμα που επιλέγουν όλα τα french girls

Ευαγγελία Αλπίδου

Είναι ένα κούρεμα που μπορείς να επιλέξεις ακόμα κι εσύ που έχεις λεπτά μαλλιά.

Το micro mini καρέ είναι μέσα στα πιο δημοφιλή κουρέματα της χρονιάς. Ποια είναι η διαφορά του από τα υπόλοιπα short hair; Το μίνι καρέ είναι μέχρι τα χείλη ή αν προτιμάς μία πιο τολμηρή εκδοχή, μέχρι τη μύτη. Είναι ένα fresh haircut το οποίο χαρίζει στην εμφάνιση extra πόντους χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκεί να το τολμήσεις!

The Queen's Experts: 4 pro tips για να φροντίζεις σωστά τα μαλλιά σου

Το micro καρέ είναι ένα κούρεμα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και ανανεωμένα. Επιπλέον, αναλόγως με το στιλ σου μπορείς να επιλέξεις εσύ τον χαρακτήρα που θα του δώσεις. Μπορείς να επιλέξεις ίσιες ή ασύμμετρες άκρες, χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι, αλλά και μικρά διακριτικά curtain bangs. Είναι ένα κούρεμα που το έχουμε δει να κυριαρχεί στα περισσότερα catwalks, τόσο στις πασαρέλες όσο και στις street styles εμφανίσεις των it girls.

Απέκτησε το cool vibe των french girls

https://www.instagram.com/p/Cu7Vv2_LCcK/

Δεν είναι τυχαίο που τα french girls το επιλέγουν στην εμφάνισή τους ξανά και ξανά. Δημιουργούν τα πιο σύγχρονα hairstyles και διακοσμούν τα μαλλιά τους με λεπτεπίλεπτες στέκες. Ένα από τα αγαπημένα τους χτενίσματα είναι οι ελαφριοί κυματισμοί οι οποίοι χαρίζουν ένα ανεπιτήδευτο στιλ σε κάθε εμφάνισή τους. Το micro mini καρέ είναι απίστευτα κομψό και μπορείς να πετύχεις τα πιο εύκολα και ευέλικτα hairstyles.

Το κούρεμα της Julia Roberts χαρίζει στο πρόσωπο ένα φυσικό lifting εφέ

Αν θες να χαρίσεις στην εμφάνισή σου ένα cool vibe σαν το στιλ που αποπνέουν τα french girls, τότε το μίνι καρέ είναι αυτό που ψάχνεις. Ναι, είναι ένα κούρεμα που μπορείς να επιλέξεις ακόμα κι εσύ που έχεις λεπτά μαλλιά. Αντί για ίσιες άκρες, επίλεξε έντονα layers τα οποία θα αγκαλιάσουν διακριτικά τα ζυγωματικά σου και θα σου χαρίσουν κίνηση και όγκο.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για τις λάτρεις των short hair. Ρίξε μία ματιά...

Benetton-bks-S24-005.jpg

Τα διακριτικά curtain bangs θα κολακεύσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Gucci-clp-S24-022.jpg

Η χωρίστρα στη μέση θα τονίσει ακόμα περισσότερο τις γωνίες του προσώπου.

Annakiki-bks-S24-011.jpg

Οι αφέλειες είναι η πινελιά που θα τονίσει ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.