Ξανθό καρέ: 5 κουρέματα που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες

Ευαγγελία Αλπίδου

Έχεις σγουρά μαλλιά; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να τα ταλαιπωρείς με τις ισιωτικές! Το grunge bob cut θέλει τα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα στο φυσικό τους. 

Ολοένα και περισσότερες celebrities βλέπουμε να αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις τους με το πιο στιλάτο κούρεμα της σεζόν, το κοντό καρέ. Το bob cut είναι ένα κούρεμα που έχει την τιμητική του τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό συγκαταλέγεται στα πιο hot κουρέματα.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες η ροή μας στο Instagram και στο TikTok έχει γεμίσει με κοντά ξανθά μαλλιά. Οι fashionistas επιλέγουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου τους εντυπωσιακά ξανθά καρέ τα οποία είναι relevant σε κάθε περίσταση. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μπορεί να υιοθετηθούν από οποιαδήποτε ηλικία, καθώς οι ανταύγειες και τα highlights που ξεπηδούν μέσα από τα μαλλιά κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αν έχεις λεπτά μαλλιά μπορείς να διατηρήσεις τις ρίζες πιο σκούρες και τις άκρες σου πιο ανοιχτές, χαρίζοντας έτσι βάθος και όγκο στα μαλλιά. Από την άλλη αν θες ένα ξανθό καρέ μπορείς να πλαισιώσεις ανάμεσα ανταύγειες για ένα 3D κομψό αποτέλεσμα. Ό,τι μήκος κι αν επιλέξεις πιο μακρύ ή κοντό, σημασία έχει να αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου σου. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για να πάρεις ιδέες από τα πιο ωραία ξανθά bob cuts που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στα social media.

The Queen's Experts: Pro tips για να κάνεις μόνη σου wet look και τον χειμώνα

Wet-look bob

jlo_1705942757_3286008473128995416_305701719.jpg

@jlo

Το 2024 τα sleek bob cuts θα κυριαρχούν παντού! Τα μαλλιά με αυτό το glossy εφέ φαίνονται ακόμα πιο υγιή και λαμπερά, ενώ είναι ένα χτένισμα που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε look. Για να το πετύχεις, θα χρειαστείς μία μάσκα μαλλιών και ένα λάδι. Τοποθέτησέ το μείγμα από τις ρίζες ως τα μήκη και τις άκρες και… είσαι έτοιμη! Αν θες να κλειδώσεις το αποτέλεσμα πρόσθεσε στο τέλος λίγη λακ.

Χωρίστρα στη μέση και έντονα highlights

hoskelsa_1705710752_3284062276216428188_28106568.jpg

@hoskelsa

Τα baby highlights θα φωτίσουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Είναι από τις αγαπημένες μας εκδοχές!

Layers και έντονα κοψίματα

@alexisforeman).webp

@alexisforeman

Αν έχεις λεπτά μαλλιά ένα κοντό καρέ με layers θα χαρίσει όγκο και κίνηση στις άκρες σου. Επίλεξε μία σκούρα ρίζα και τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά από ποτέ.

Grunge bob

@charlottekuhrt.webp

@charlottekuhrt

Έχεις σγουρά μαλλιά; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να τα ταλαιπωρείς με τις ισιωτικές! Το grunge bob cut θέλει τα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα στο φυσικό τους, χαρίζοντας ένα άγριο και έντονο χτένισμα που γεμίζει με δυναμισμό κάθε look.

Το ξανθό baby bun

@lucywilliams02-).webp

@lucywilliams02

Αν σου αρέσουν τα baby buns επίλεξε ένα μακρύ καρέ με το οποίο θα μπορείς να πιάνεις τα μαλλιά σου και να κάνεις stylish χτενίσματα.

Girl crush: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει τα μαλλιά της πλατινέ