Girl crush: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει τα μαλλιά της πλατινέ

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl crush: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει τα μαλλιά της πλατινέ

Θεωρώ ότι το μυστικό που κάνει τα μαλλιά μου τόσο λαμπερά είναι ότι δεν λούζομαι συχνά. 

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εμφανίζεται καθημερινά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, στο πλατό του MEGA. To girl crush μας ξεχωρίζει πάντα για τα ultra chic beauty looks της, με τα οποία απογειώνει κάθε φορά τις εμφανίσεις της. Δεν θα την δεις ποτέ με υπερβολικό μακιγιάζ και extreme χτενίσματα. Λατρεύει τις κλασικές αξίες τόσο στο styling και στο beauty, ενώ το μακιγιάζ που λατρεύει (και κάνει πολύ συχνά) είναι τα γήινα smokey eyes συνδυασμένα με ροζ κραγιόν.

Girl crush: Η skincare routine με ελαιόλαδο και όλα τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lopez

Το γεγονός ότι είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι η κολλητή της κάθε μίας μας, το χιούμορ της, η αμεσότητά της και το beauty inspo με το οποίο γεμίζει το feed μας στο instagram, την έχουν κάνει -όπως αντιλαμβάνεσαι- ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια και σημερινό girl crush. Ιδού, λοιπόν, όλα όσα είπαμε στην πιο fun beauty κουβέντα ever!

Beauty Q&A με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου

422387424_18410011579000440_5014296376345800522_n.jpg

@elianoula

Ποιες αρωματικές νότες σου αρέσουν;

Η αλήθεια είναι πως λατρεύω καθαρά, unisex και σοφιστικέ αρώματα. Αντιπαθώ τις γλυκές και λουλουδένιες μυρωδιές γιατί θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν καθόλου με το άρωμα της επιδερμίδας μου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου beauty προϊόν;

Το bronzer! Είτε σε υγρή μορφή είτε σε σκόνη. Το φορώ το καλοκαίρι, αλλά και όλο τον χειμώνα. Μου αρέσει γιατί με μία μόνο κίνηση χαρίζει χρώμα και φρεσκάδα στην επιδερμίδα μου. Μάλιστα, έχω πάντα στην τσάντα μου ένα bronzer σε μορφή στικ το οποίο λειτουργεί ως multitasker και το χρησιμοποιώ για να χαρίσω χρώμα στα χείλη, στα ζυγωματικά και στα μάτια μου.

Πώς διατηρείς τα μαλλιά σου πάντα τόσο λαμπερά;

Θεωρώ ότι το μεγάλο μυστικό είναι ότι δεν τα λούζω συχνά. Λούζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα. Τα μαλλιά όταν έρχονται διαρκώς σε επαφή με αλκαλικά συστατικά και προϊόντα, τότε το pH του τριχωτού της κεφαλής αλλάζει. Γι' αυτό είναι σημαντικό να εντάξεις στη hair care routine σου ήπια σαμπουάν, conditioners και μάσκες μαλλιών με ενυδατικά συστατικά και έλαια, αλλά το κυριότερο είναι να σταματήσεις να λούζεσαι καθημερινά. Αυτή είναι η άποψή μου! Επίσης, στην δουλειά είναι δύσκολο να μην χρησιμοποιώ θερμαντικά εργαλεία. Παρόλα αυτά, προσπαθώ να αποφεύγω το πιστολάκι και την ισιωτική, όταν δεν είμαι στο πλατό της εκπομπής.

Extra tip: Χρησιμοποιώ μάσκα μαλλιών τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/C0O6DwOt4iY/

Έχεις κάνει ποτέ κάποια extreme αλλαγή στην εμφάνισή σου;

Η αλήθεια είναι πως όχι! Έχει περάσει από το μυαλό μου η σκέψη να κάνω τα μαλλιά μου ξανθά πλατινέ, αλλά δεν έχω το θάρρος, ούτε και θεωρώ ότι θα μου ταιριάζει. Επίσης, είναι εξαιρετικά επίπονη διαδικασία για την τρίχα. Επομένως, επιλέγω σοκολατένιες, κλασικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας μου και εννοείται πως τις αγαπώ.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, είναι μία γυναίκα που γεμίζει την οθόνη μας λάμψη, και εκτός οθόνης είναι μία natural beauty που ξέρει να τονίζει τα χαρακτηριστικά της και να μας κερδίζει με κάθε ατάκα και κάθε post με την εξυπνάδα και το χιούμορ της.
Την ευχαριστούμε πολύ! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush!
Stay tuned!