Αξίζεις τα καλύτερα και αυτές είναι οι 5 must απαιτήσεις που πρέπει να έχεις από έναν άντρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αξίζεις τα καλύτερα και αυτές είναι οι 5 must απαιτήσεις που πρέπει να έχεις από έναν άντρα

Ένα μικρό reminder σε όσα πρέπει να θεωρούμε αυτονόητα στις ερωτικές μας σχέσεις.

Κάθε φορά που καλούμαι να γράψω για ζητήματα καρδιάς, μια μικρή εσωτερική φωνή νιώθει την ανάγκη να εκφράσει πολλά, ανείπωτα παράπονα, απόψεις αλλά και διαπιστώσεις.

Η μέχρι τώρα πορεία της ερωτικής μου ζωής μπορεί να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι οι γυναίκες τείνουμε να συμβιβαζόμαστε με «μέτριες» και χαλαρές καταστάσεις, πιο μέτριες και από freddo espresso που θα πιεις το καλοκαίρι στο πλοίο της γραμμής.

Κάπου ανάμεσα στα social media, τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και την προσπάθειά μας για κοινωνική ζωή, ξεχάσαμε εντελώς τι σημαίνει έρωτας, αγάπη και συντροφικότητα.

Λησμονήσαμε αυτό το «σκίρτημα» που νιώθει μια γυναίκα όταν βλέπει τον καλό της, εκείνον που τα κάνει όλα αυτομάτως πιο απλά και ωραία με ένα φιλί, μια αγκαλιά και ένα χαμόγελο.

Η viral NLP Coach του TikTok, Κατερίνα Σαλακά καθιέρωσε το κίνημα #αξίζω και μας υπενθύμισε με τον πιο απρόσμενο τρόπο ότι αξίζουμε τα καλύτερα στη ζωή μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο θέλουμε να περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας.

Οι 5 απαιτήσεις που πρέπει να έχεις από έναν άντρα

1. Αξίζεις ένα σύντροφο που σε κάνει να γελάς

Τόσο πολύ μέχρι να πονέσει το στομάχι σου. Άντρας με χιούμορ είναι αξία ανεκτίμητη, ειδικά όταν αυτό είναι έξυπνο.

2. Αξίζεις ένα σύντροφο που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και σου λέει την αλήθεια

Η επικοινωνία και η ειλικρίνεια είναι βασικές προϋποθέσεις για μια υγιή σχέση. Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από το να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου έχει το θάρρος να σου πει τη γνώμη του, σου συμπεριφέρεται με σεβασμό και σε διορθώνει όταν κάνεις λάθη.

3. Αξίζεις ένα σύντροφο που σε κάνει να νιώθεις μοναδική

Οι γυναίκες παθαίνουμε συχνά κρίσεις ανασφάλειας και όλες θέλουμε (και αξίζουμε!) έναν άντρα που μας υπενθυμίζει ότι είμαστε ποθητές και μοναδικές. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να σου εκφράσει κάποιος ότι σε θέλει όπως ένα δείπνο στο αγαπημένο σου εστιατόριο, ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα γλυκό μήνυμα στο κινητό κ.ά.

https://www.instagram.com/p/C1P4-gnJtra/

4. Αξίζεις ένα σύντροφο που σε υπολογίζει στη ζωή του

Αν ο καλός σου προτιμά να δει τους φίλους του 7/7 ή κάνει διαρκώς ταξίδια χωρίς εσένα, τότε κάτι πάει λάθος. Οι μικρές, καθημερινές στιγμές και οι αναμνήσεις που δημιουργούμε με το άλλο μας μισό είναι αυτά που μας φέρνουν πιο κοντά και μας αποδεικνύουν ότι ο αγαπημένος μας, μας θέλει όντως στη ζωή του.

5. Αξίζεις ένα σύντροφο με ενσυναίσθηση

Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπός σου να έχει κατανόηση, να νοιάζεται για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να διακατέχεται από ευαισθησίες.

Πηγή κεντρικής: pexels.com