H Kim Kardashian βρήκε τον πιο έξυπνο και eco τρόπο για να τυλίξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Kim Kardashian βρήκε τον πιο έξυπνο και eco τρόπο για να τυλίξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα

H Kim Kardashian ξέρει καλά πώς να απασχολεί τα media. Η πρωτότυπη τεχνική που επέλεξε η τηλεπερσόνα για τα γιορτινά δώρα στην οικογένειά της.

Η Kim Kardashian έχει βρεθεί κατά καιρούς στο στόχαστρο του Τύπου για αρκετές ατυχείς επιλογές της ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει πόσο γενναιόδωρη και δοτική είναι με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

H 43χρονη τηλεπερσόνα συνηθίζει κάθε χρόνο να αγοράζει πλούσια χριστουγεννιάτικα δώρα για όλα τα μέλη της οικογένειας, θέλοντας έτσι να εκφράσει την αγάπη που τρέφει για τη μαμά, τις αδερφές, τον αδερφό, τα παιδιά και τα ανίψια της.

Η Kim Kardashian τύλιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα με τον πιο cool τρόπο

Πριν λίγα 24ωρα η Kim Kardashian δημοσίευσε μερικά Instagram stories στα οποία μας έδειξε τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να τυλίξει φέτος τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα δωρίσει στους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της.

kim3.jpg

Σαν σωστή marketeer που σέβεται τον εαυτό της, η 43χρονη εκμεταλλεύτηκε τα υφάσματα από το brand εσωρούχων με την επωνυμία της και έκανε το πακετάρισμα να μοιάζει η πιο εύκολη, cool και οικολογική υπόθεση.

kim2.jpg

«Ήθελα να σας δείξω τη φετινή μου συσκευασία. Βάζω μερικά δώρα μπροστά στο δέντρο και ήθελα απλώς να σας δείξω ότι χρησιμοποίησα βαμβακερό ύφασμα SKIMS για το τύλιγμά μου φέτος», έγραψε η Kim Kardashian στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C1KlZp_vFzz/

Όπως η ίδια τόνισε λίγο αργότερα ο λόγος αυτής της επιλογής είναι διπλός καθώς πρόκειται να επαναχρησιμοποιήσει το ύφασμα σε άλλα πράγματα που φτιάχνει για την οικογένειά της.

«Νόμιζα ότι ήταν ένας πραγματικά διασκεδαστικός, ωραίος τρόπος να έχεις κάτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά», έγραψε η Kardashian, προσθέτοντας: «Απλώς μου αρέσει το ύφασμα και η εμφάνιση και η τεχνική που χρησιμοποιήσαμε για να τα τυλίξουμε. Φαίνεται τόσο όμορφο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου».

Το μόνο σίγουρο είναι πως ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους η Kim επέλεξε να τυλίξει τα δώρα της με ύφασμα, η ιδέα αυτή είναι αρκετά πρωτότυπη και αποτελεί inspo για τις τελευταίες γιορτινές μας αγορές.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το στολισμένο σπίτι της Kim Kardashian.

Πηγή κεντρικής: kimkardashian