Όχι πια πλύσεις… τσίρκο! Πώς θα μείνουν τα χρώματα στη θέση τους;

Όχι πια πλύσεις… τσίρκο! Πώς θα μείνουν τα χρώματα στη θέση τους;

Έχουμε πει επανειλημμένα πως δεν τα καταφέρνω πολύ καλά με τις δουλειές του σπιτιού. Όμως το πλύσιμο είναι η μεγάλη μου «πληγή». Βάζω λευκά και γαριάζουν ή βγαίνουν λίγο ροζ ή λίγο γκρι ή λίγο... ό,τι βάζω στο πλυντήριο τέλος πάντων! Ομοίως το κόκκινο βγαίνει ροζ, το μπλε θαλασσί και το κίτρινο... ψιλοάσπρο!

Ώσπου μπήκαν στη ζωή μου οι χρωμοπαγίδες. Χωρίς χρωμοπαγίδα, πλυντήριο δεν μπαίνει. Για του λόγου το αληθές, έκανα έρευνα αγοράς και ανακάλυψα στο ράφι τη χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® που προστατεύει τις πλύσεις μου και μου εξοικονομεί χρόνο και χρήματα επιτρέποντάς μου τις πλύσεις ανάμεικτων χρωμάτων.

Γνώριζες ότι ελεύθερα σωματίδια βρωμιάς μπορεί να προσκολλήσουν στα ρούχα μας κάνοντάς τα να μοιάζουν θαμπά με το πέρασμα του χρόνου; Επιπλέον, είναι γεγονός πως τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση και ίσως βάψουν την μπουγάδα μας...

Τώρα, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του K2r®Colour Catcher® το φύλλο δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή και τη βρωμιά κατά την διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία! Μάλιστα, είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο χέρι αλλά και για το πλυντήριο, αλλά και για όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές και όλα τα υφάσματα, όπως και ασφαλές για το στεγνωτήριο.

xrwmopagida eswteriko c49d9

Τι ανακάλυψα: Χρωμαπαγίδες για όλες τις πλύσεις:

Η χρωμοπαγίδα® K2r® Colour Catcher® διατίθεται σε συσκευασίες των 15 φύλλων και των 30. Επιπλέον η γκάμα συμπληρώνεται από 4 ακόμη προϊόντα τα οποία αντιστοιχούν σε μικτές και λευκές πλύσεις.

Χρωμοπαγίδα® K2r® Colour Catcher Intense σε συσκευασία 10 φύλλων για μικτές πλύσεις η οποία είναι υπεραπορροφητική για πολύ έντονα χρώματα, προστατεύοντας από έντονους αποχρωματισμούς.

K2r® Intensive White σε συσκευασία 10 φύλλων το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει το γάριασμα.

Χρωμοπαγίδα® K2r® Colour Catcher + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων το οποίο είναι για μικτές πλύσεις και αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30ο .

K2r®Intensive White + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30ο.

Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος φόβου (και τρόμου) όταν η πόρτα του πλυντηρίου ανοίγει! Όλα τα χρώματα είναι... στη θέση τους!