Χρειάζεστε ράφια και επιπλέον χώρο για ντουλάπα; Μην αγοράσετε!

Χρειάζεστε ράφια και επιπλέον χώρο για ντουλάπα; Μην αγοράσετε!

Απλά στερεώστε στον τοίχο δύο καρέκλες!

Έχουμε μπει σε εποχές οικονομικής λιτότιτας όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό από μία άποψη. Την άποψη της εφευρετικότητας. Η ανάγκη σε συνδυασμό με την φαντασια μας κάνει συχνά να βρίσκουμε λύσεις ή να δημιουργούμε πράγματα που εντυπωσιάζουν με τον τρόπο τους.

Σε θέματα σπιτιού η πρακτικότητα και η ευελιξία πάντα κερδίζουν! Πόσες φορές κι εσείς δεν σκεφτήκατε πού να βάλετε κάποια κουτιά ή επιπλέον ρούχα που δεν χωράνε στην ντουλάπα σας με αποτέλεσμα να βρίσκονται πεταμένα δεξιά και αριστερά; Πολλές. Πήγατε σε διάφορα καταστήματα με είδη σπιτιού και είδατε τις τιμές. Ακόμη και στα πιο οικονομικά, πολλές φορές αυτές είναι απλησίαστες για ένα νέο φοιτητή, ένα ζευγάρι ή κάποιον που για οποιονδήποτε λόγο δεν του περισσεύουν (στην καλύτερη περίπτωση).

Υπάρχουν λύσεις και ιδού μία που μας άρεσε πολύ. Ξύλινες καρέκλες και όχι μόνο καρφωμένες στον τοίχο. Ένα τρυπανάκι και μερικά ούπα αρκούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέρος που καθόμαστε για κουτιά και τη μπάρα για τα πόδια σαν χώρο για κρεμάστρες. Μπορεί η εκδοχή που σας προτείνουμε να σας φαίνεται ιδιαίτερα απλή, φανταστείτε όμως να βάψετε την καρέκλα ή τις καρέκλες στα χρώματα του χώρου σας ή να την στολίσετε! Εμάς μας άρεσε πολύ σαν ιδέα και ακόμη και αν δεν σας περισσεύουν ανάλογες καρέκλες η τιμή τους είναι αστεία σε σχέση με αυτή των ραφιών ή ντουλαπιών. Επιπλέον, εξοικονομείτε και χώρο. Πάρτε μερικές ιδέες...

Διαβάστε ακόμη:

Βάλτε το ποδήλατο στο σπίτι!

Γιατί να προτιμήσετε μία λάμπα εξοικονόμισης ενέργειας και γιατί όχι;

Καθαρίστε τα νύχια σας και εξαφανίστε την κιτρινίλα χωρίς κόστος!