Δε χωρούν τα παπούτσια σου μέσα στη ντουλάπα; 4 διαφορετικοί τρόποι να τα τακτοποιήσεις

Ερμιόνη Σαρρή
Δε χωρούν τα παπούτσια σου μέσα στη ντουλάπα; 4 διαφορετικοί τρόποι να τα τακτοποιήσεις

Βιώνουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα και μόλις βρήκαμε τις λύσεις του.

Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα πάθος με τα παπούτσια. Όσα και αν έχουμε στη ντουλάπα, τόσα περισσότερα αποζητάμε κάθε φορά που βγαίνουμε βόλτα στα μαγαζιά. Άλλες τρελαινόμαστε στην ιδέα ενός νέου ζευγαριού 12ποντων παπουτσιών και άλλες σε κάποιο νέο σχέδιο αθλητικού.

Τι γίνεται όμως όταν η ντουλάπα γεμίζει και τα παπούτσια δε χωράνε; Σου έχουμε 4 διαφορετικούς τρόπους να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου χωρίς να φαίνεται το σπίτι σου ακατάστατο. Εεεε, ναι δε γίνεται να υπάρχουν παπούτσια πεταμένα από εδώ και από εκεί.

Ράφια: Μπορείς να τοποθετήσεις σε κάποιο χαμηλό ή ψηλό σημείο μέσα στην κρεβατοκάμαρά σου μερικά ράφια και να απλώσεις μερικά ωραία ζευγάρια παπουτσιών που έχεις αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν το δοκιμάζεις με τα ψηλοτάκουνά σου;

papoutsia se rafia a1c00

Πολύχρωμα κουτιά: Η ιδέα αυτή είναι τέλεια ακόμα και για την αποθήκευση των παπουτσιών των μικρών μας φίλων. Μπορείς, επίσης να φτιάξεις μερικά ξύλινα κουτιά να τα βάψεις με χρώματα που ταιριάζουν στη διακόσμηση του σπιτιού σου και να τα τοποθετήσεις στην είσοδο. Στα κουτιά αυτά θα αποθηκεύεις τα παπούτσια που φοράς σε καθημερινή βάση σχεδόν και έτσι κάθε πρωί θα κερδίζεις χρόνο κατά την προετοιμασία σου για τη δουλειά.

Colorful Crates 36eba

Συρτάρια: Αν είσαι σε περίοδο κατασκευής νέου σπιτιού, αυτή την ιδέα δεν πρέπει να την αγνοήσεις. Δημιούργησε μερικά συρτάρια κάτω από τη σκάλα και κέρδισε αποθηκευτικό χώρο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και κάτω από το κρεβάτι.

Stair Shelves e8c71

Κουτιά με φωτογραφίες: Αν τα παπούτσια σου είναι πάρα πολλά και δε γίνεται να τα έχεις όλα στην επιφάνεια για να τα βλέπεις, τοποθέτησέ τα μέσα σε κουτιά και απ’ έξω κόλλησε μία φωτογραφία τους. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να τα έχεις οπουδήποτε κρυμμένα μέσα στο σπίτι και κάθε φορά που χρειάζεσαι κάποιο ζευγάρι, απλά να κοιτάς τις φωτογραφίες. Το τρικ αυτό είναι φοβερό κυρίως για τα ζευγάρια που φοράς σπάνια αλλά δε θες να αποχωριστείς ακόμη.

Photo ID 253d9

Διάβασε ακόμα:

Το ΕΝΑ πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις όταν αγοράζεις καινούργια παπούτσια

Οδηγός για... τεμπέλες: Με αυτά τα απλά tips θα έχετε πάντα καθαρό σπίτι