Το αντικείμενο της κουζίνας που χρησιμοποιείς λάθος όλη σου τη ζωή

Το αντικείμενο της κουζίνας που χρησιμοποιείς λάθος όλη σου τη ζωή
Pexels

Σύμφωνα με έναν TikToker, υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος χρήσης του εργαλείου αυτού.

Σύμφωνα με έναν TikToker, ο τρόπος με τον οποίο σουρώνουμε το νερό είναι λάθος. Μάλιστα, ο χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει viral επειδή έδειξε στους χρήστες τον «σωστό τρόπο». Από το στράγγισμα του κρέατος, των βρασμένων λαχανικών και των πατατών μέχρι το πλύσιμο της σαλάτας, ένα σουρωτήρι είναι βασικό στοιχείο στην κουζίνα.

Αλλά σύμφωνα με έναν TikToker, υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος χρήσης του εργαλείου αυτού. Ωστόσο, άλλοι έχουν μείνει διχασμένοι από το hack, λέγοντας ότι θα αφήσει τα τρόφιμα «κολλώδη» και γεμάτα βακτήρια.

Κανονικά, θα έριχνες ό, τι υπάρχει στο τηγάνι μαζί με το νερό σε ένα σουρωτήρι που έχει τοποθετηθεί στο νεροχύτη, επιτρέποντας στο νερό να στραγγίζει ελεύθερα. Ωστόσο, στο βίντεο γνωστού σεφ με το nickname cooking cards, που έχει αποσπάσει πάνω από 60,000 likes, άλλος είναι ο σωστός τρόπος.

Αντί να στραγγίξει το νερό με τον παραδοσιακό τρόπο, τοποθέτησε το σουρωτήρι πάνω από την κατσαρόλα, σαν καπάκι, και το χρησιμοποίησε για να στραγγίξει εν συνεχεία το νερό στο νεροχύτη.

Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το hack θα γίνει μόνο εάν το σουρωτήρι έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το τηγάνι που χρησιμοποιείς. Και, αν χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών, για παράδειγμα, τότε αυτό το κόλπο μπορεί να μην είναι για εσένα, καθώς ενδέχεται να είναι δύσκολο να κρατήσεις πατημένο το σουρωτήρι χωρίς να στριμώξεις το φαγητό.

Παρά την προφανώς ιδιοφυή νέα μέθοδο, οι χρήστες του TikTok έχουν διχαστεί, με ορισμένους να αφήνουν αρνητικές κριτικές στα σχόλια. Αντιθέτως, μερικοί άλλοι θαύμασαν αυτό το νέο κόλπο.

1708334966975-886260039-Untitled.png