Γυναίκα χαρακτηρίστηκε ιδιοφυΐα για το πανέξυπνο hack με το μπουκάλι κρασί που το διατηρεί φρέσκο

Γυναίκα χαρακτηρίστηκε ιδιοφυΐα για το πανέξυπνο hack με το μπουκάλι κρασί που το διατηρεί φρέσκο
Pexels

Τις περισσότερες φόρες ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί για να πιούμε μόνο ένα ποτήρι και επειδή τίποτα δεν θέλουμε να πηγαίνει χαμένο και να χαλάει ιδού το τέλειο hach. 

Πολλές φορές θέλουμε να απολαύσουμε ένα ποτήρι κρασί με αποτέλεσμα να ανοίγουμε κάποιο αγαπημένο μας μπουκάλι το οποίο και προφανώς θέλουμε να διατηρήσουμε σε τέλεια κατάσταση όταν ξαναπιούμε. Αλλά ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να το διατηρήσουμε φρέσκο;

Πολλοί θα επιλέξουν το δοκιμασμένο κόλπο με το κουτάλι, βάζοντας την άκρη του στο λαιμό του μπουκαλιού -αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί τόσο καλά όσο ισχυρίζονται κάποια ότι λειτουργεί.

Μια γυναίκα όμως πιστεύει ότι το κατάφερε με μια συμβουλή που βρήκε στο Facebook, διαβεβαιώνοντας ότι το κρασί μας θα είναι εξίσου καλό όπως όταν το ανοίξαμε για πρώτη φορά.

Το πανέξυπνο hack για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα, μελάτα αυγά με μια εκπληκτική μέθοδο στο air fryer

Ειδικότερα, η Chantelle Fen-took μοιράστηκε στο TikTok την κορυφαία συμβουλή της για να διατηρείται το κρασί φρέσκο. «Δεν ξέρω ποιος πρέπει να το ακούσει αυτό, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καπάκια από μπουκάλια νερού σε μπουκάλια κρασιού», είπε τοποθετώντας ένα emoji που κλαίει και χειροκροτεί. Είπε μάλιστα ότι ήταν «καταπληκτικό», καθώς δημοσίευσε το βίντεο με την ίδια να το δοκιμάζει.

Για να πετύχει το viral life hack, θα πρέπει να βιδώσουμε ή να πιέσουμε απαλά το καπάκι του μπουκαλιού νερού πάνω στο άνοιγμα του μπουκαλιού κρασιού, φροντίζοντας να τσεκάρουμε ότι το καπάκι είναι σφιχτό, ώστε να μην μπορεί να εισέλθει αέρας στο κρασί και να το επηρεάσει.

Αυτό είναι το hack με το οποίο το μαρούλι θα παραμείνει τραγανό και φρέσκο για έξι εβδομάδες

Ο κόσμος την αποθέωσε ως «ιδιοφυία», ενώ άλλοι σχολίασαν ότι θα δοκιμάσουν το hack για να διατηρήσουν το κρασί τους φρέσκο.

Κάποιοι είπαν ότι θα το δοκιμάσουν «σε prosecco» ενώ κάποιος αστειεύτηκε ότι η μέθοδος ήταν «επαναστατική». Κάποιος άλλος είπε ότι «θα του ήταν αχρείαστο το hack», επειδή θα τελειώνει κάθε φορά το συγκεκριμένο μπουκάλι κρασί που ανοίγει.

pexels-ray-piedra-1545529.jpg