Το πανέξυπνο hack για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα, μελάτα αυγά με μια εκπληκτική μέθοδο στο air fryer

Το πανέξυπνο hack για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα, μελάτα αυγά με μια εκπληκτική μέθοδο στο air fryer
Pexels

Τα air fryers έχουν κάνει τη ζωή όλων μας πολύ πιο εύκολη και κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και νέες συνταγές. 

Τα αυγά είναι τόσο θρεπτικά για όλους μας και μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αν όμως σου αρέσουν τα μελάτα, βραστά αυγά, μην ψάχνεις άλλο, καθώς μια γυναίκα που έχει γίνει viral στο Instagram, έχει το τέλειο hack.

Πώς σου αρέσουν τα αυγά σου το πρωί; Βρασμένα; Τηγανητά; Μελάτα και φρέσκα από τη φριτέζα; Αν έδωσες την τελευταία απάντηση, τότε σε περιμένει η πιο απολαυστική συνταγή. Τα air fryers έχουν κάνει τη ζωή όλων μας πολύ πιο εύκολη, καθώς μπορούμε απλά να βάζουμε μέσα ό, τι θέλουμε να φάμε και να ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα- και συνήθως βγαίνουν εξαιρετικά νόστιμα.

Το πανέξυπνο hack με το σέλερι που θα διατηρήσει το ψωμί περισσότερο

https://www.instagram.com/reel/C5T0hjNoVlU/

Η Humaira, η οποία δημοσιεύει συμβουλές ευ ζειν στο Instagram ως @hhfitness.uk, είπε στο τελευταίο βίντεό της: «Το air fryer είναι η καλύτερη μέθοδος για να φτιάξετε τα αυγά σας. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το πόσο άλλαξε τη ζωή μου αυτό το hack και πόσο πολύ το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Βάζετε δύο αυγά στο air fryer στους 180 βαθμούς για επτά λεπτά. Στη συνέχεια τα βάζετε σε κρύο νερό για τουλάχιστον δύο ή τρία λεπτά. Μόλις καθαρίσετε τα αυγά, θα έχετε τα πιο μελάτα, τα πιο καταπληκτικά μαλακά βραστά αυγά. Αυτό είναι το τέλειο hack για το air fryer που όλοι χρειάζεστε στη ζωή σας».

Στα σχόλια, ο κόσμος ήταν επιφυλακτικός για το γεγονός ότι τα αυγά δεν έμοιαζαν βρασμένα, με κάποιους μάλιστα να επισημαίνουν ότι αν τα βάλεις σε κατσαρόλα με βραστό νερό για τέσσερα λεπτά και μετά τα βάλεις στο κρύο νερό, θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλοι όμως υπερασπίστηκαν τη μέθοδο αυτή.

Διατήρησε τα μήλα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με το ιδιοφυές hack του 1700

Κάποιος είπε: «Απλά βράστε τα αυγά σας για 4 λεπτά και γλιτώστε χρήματα από το να αγοράσετε άλλο ένα gadget κουζίνας που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ». Άλλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν το air fryer, γράφοντας: «Έχω μία και τη χρησιμοποιώ όλη την ώρα. Είναι καταπληκτική για ψητό χοιρινό».