Μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν αδυνατίζεις;

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν αδυνατίζεις;

Tο κουμπί στο τζιν σου κλείνει με δυσκολία; Νιώθεις ένα μόνιμο «φούσκωμα»; Μήπως τα δύο επιπλέον κιλάκια που σε ταλαιπωρούν είναι πλασματικά; Και όμως, αν η ζυγαριά σε δείχνει λίγο βαρύτερη από όσο θα περίμενες και εσύ επιμένεις ότι προσέχεις τη διατροφή σου και ήδη έχεις ξεκινήσει γυμναστική για να είσαι έτοιμη για την παραλία, τότε ίσως έχεις κατακράτηση υγρών.

Πρόκειται για τη συσσώρευση υγρών στο κυκλοφορικό σύστημα ή ανάμεσα στους ιστούς του σώματος. Ίσως το έχεις βιώσει στο παρελθόν, λίγες μέρες πριν την περίοδό σου, καθώς μπορεί να οφείλεται στις ορμονικές αλλαγές. Μερικές ακόμη αιτίες μπορεί να είναι η αυξημένη κατανάλωση αλατιού, η λήψη φαρμάκων όπως η κορτιζόνη ή ακόμα και το έντονο στρες. Πώς, όμως, μπορείς να απαλλαγείς από αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο;

Tips για να επίπεδη κοιλιά φέτος το καλοκαίρι!

Περιόρισε το αλάτι

Θυμήσου ότι το αλάτι μπορεί να «κρύβεται» στα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα έτοιμα γεύματα! Λόγω του νατρίου που περιέχει προκαλεί «πρήξιμο». Προσπάθησε να το αποφύγεις και όταν μαγειρεύεις δοκίμασε να το αντικαταστήσεις με άλλα μπαχαρικά για να ενισχύσεις τη γεύση των συνταγών σου! Μην ξεχνάς, ότι γενικότερα οι τροφές πλούσιες σε νάτριο όπως τα αλλαντικά, τα παστά, οι σάλτσες και οι κονσέρβες, καλό θα ήταν επίσης να αποφεύγονται.


Πιες περισσότερο νερό

Θεωρείς ότι το νερό σε «φουσκώνει»; Ακούγεται παράδοξο, αλλά είναι αλήθεια. Ένας καλά ενυδατωμένος οργανισμός θα μειώσει την κατακράτηση υγρών. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ο οργανισμός μας περιέχει 70% νερό. Το σώμα μας προσπαθεί μέσω ενός πολύπλοκου συστήματος ορμονών να κρατά το επίπεδο των υγρών του σε σταθερό επίπεδο. Παρόλα αυτά, αν δεν του παρέχουμε νερό, τότε θα συγκρατήσει τα υγρά που χρειάζεται… Καταναλώνοντας περισσότερο νερό, θα ισορροπήσεις τα υγρά στον οργανισμό σου και θα αυξήσεις τη διούρηση.

Κατανάλωσε τροφές με διουρητική δράση

Πέρα από το νερό, λοιπόν, κατανάλωσε τροφές όπως η μπανάνα, το αβοκάντο, το γιαούρτι και τα γαλακτοκομικά προϊόντα γενικότερα. Είναι πλούσιες σε κάλιο και έτσι θα εξισορροπήσουν τα επίπεδα του νατρίου!

Δοκίμασε το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής SLIMDETOX

Το καινοτόμο πόσιμο διάλυμα που κυκλοφορεί από την SUPERFOODS® θα σε βοηθήσει να δεις άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου. Η αποτελεσματικότητά του βασίζεται στις γνωστές και αποδεδειγμένες ιδιότητες της πικραλίδας, της σημύδας, του πράσινου τσαγιού και της αγκινάρας, φυτά με διουρητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες! Είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσεις το σώμα σου για απώλεια βάρους και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τα περιττά υγρά σε έξι μόνο μέρες.

Δοκίμασε το SLIMDETOX, σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα και άσκηση, για να δεις την αλλαγή στο σώμα σου!