Η Barilla σου προσφέρει τα 1000 ΜΠΡΑΒΟ που αξίζεις!

Γωγώ Φούντα
Η Barilla σου προσφέρει τα 1000 ΜΠΡΑΒΟ που αξίζεις!

Πόσες φορές έχεις δώσει το 100% του εαυτού σου και δεν έχεις ακούσει ένα «μπράβο»; Πόσα μικρά, καθημερινά πράγματα ολοκληρώνεις με επιτυχία -παρά το γεγονός ότι τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ- αλλά κανείς δεν επιδοκιμάζει τη «μάχη» που δίνεις;

Όχι μόνο ένα, αλλά 1000 μπράβο αξίζει να ακούς κάθε μέρα! Διότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και την πίεση στη δουλειά και το σπίτι, βρίσκεις τον χρόνο να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Είναι οι απλές και φαινομενικά μικρές κινήσεις που δίνουν «χρώμα» και αξία στην καθημερινότητά σου και σε μετατρέπουν σε μια σύγχρονη… ηρωίδα!

Όταν η αγάπη «κρύβεται» σε ένα ζεστό πιάτο φαγητό

Η εποχή που διανύουμε δεν είναι εύκολη, γι’ αυτό και οφείλεις να γνωρίζεις ότι αξίζεις κάθε μέρα πολλά «μπράβο» για τη ζεστή σου αγκαλιά, τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνεις στους αγαπημένους σου, το νόστιμο φαγητό από τα χεράκια σου, που με τόση φροντίδα και αγάπη ετοιμάζεις.

Το φαγητό είναι απόλαυση και η μαγειρική είναι αγάπη που σε φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όπως έλεγε, άλλωστε, η σπουδαία Αγγλίδα μυθιστοριογράφος, Βιρτζίνια Γουλφ, «δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί καλά, να αγαπήσει καλά, να κοιμηθεί καλά, αν δεν έχει φάει καλά».

cvdecvse

1000 ΜΠΡΑΒΟ μόνο για σένα!

Μια εταιρεία που είναι στο πλευρό σου εδώ και πολλά χρόνια και ξέρει καλά πόσο πολύτιμο και σημαντικό είναι να επιδοκιμάζονται οι προσπάθειές σου, αποφάσισε να σου προσφέρει τα 1000 ΜΠΡΑΒΟ που αξίζεις.

Ο λόγος για την Barilla, η οποία επιβραβεύει την αγάπη σου για το καλό φαγητό με τον μοναδικό διαγωνισμό 1000 ΜΠΡΑΒΟ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τις υπέροχες συνταγές Barilla, να μαζέψεις όσα περισσότερα ΜΠΡΑΒΟ μπορείς, να κερδίσεις απευθείας μοναδικά δώρα και να μπεις στη μεγάλη κλήρωση!

Ο διαγωνισμός και τα δώρα

Πώς θα λάβεις μέρος κι εσύ στον διαγωνισμό; Τα πράγματα είναι απλά! Αφού ανακαλύψεις το μοναδικό κωδικό που κρύβεται σε κάθε πολυσυσκευασία ζυμαρικών Barilla με την ένδειξη «1000 ΜΠΡΑΒΟ-Μεγάλος Διαγωνισμός», υπάρχουν οι παρακάτω δύο τρόποι για να συλλέξεις ΜΠΡΑΒΟ.

  1. Ο πρώτος τρόπος είναι αποστέλλοντας τον κωδικό συμμετοχής μέσω SMS (250 ΜΠΡΑΒΟ για κάθε νέο κωδικό) ή καταχωρώντας τον κωδικό στη σελίδα www.barilla1000bravo.gr (250 ΜΠΡΑΒΟ για κάθε νέο κωδικό).
  1. Ο δεύτερος τρόπος είναι απαντώντας στην ερώτηση της ημέρας ή κάνοντας share μια συνταγή της Barilla που θα βρεις στο www.barilla1000bravo.gr (25 extra ΜΠΡΑΒΟ για κάθε ερώτηση ή share).

Τα ΜΠΡΑΒΟ που θα συλλέξεις, μπορείς να τα εξαργυρώσεις άμεσα, χωρίς κλήρωση, σε μοναδικά δώρα. Τι κερδίζεις;

-Με 1000 ΜΠΡΑΒΟ ένα σετ κοπής τυριών 4 τεμαχίων

-Με 1500 ΜΠΡΑΒΟ ένα σετ φλιτζάνια espresso 6 τεμαχίων

-Με 2500 ΜΠΡΑΒΟ σερβίτσια πιάτων 7 τεμαχίων

Ταυτόχρονα με κάθε καταχώρηση νέου κωδικού, κερδίζεις μία συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού, όπου δύο τυχεροί θα κερδίσουν ηλεκτρικές συσκευές Smeg αξίας 4.000 ευρώ!

Μπορείς να συλλέξεις, λοιπόν, τα ΜΠΡΑΒΟ σου και να συλλέξεις χιλιάδες δώρα στον μεγάλο διαγωνισμό Barilla 1000 ΜΠΡΑΒΟ!

Αναλυτικοί όροι διαγωνισμού στο www.barilla1000bravo.gr