Wellness 101: Υπάρχει υγιεινό πρωινό χωρίς κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ;

Wellness 101: Υπάρχει υγιεινό πρωινό χωρίς κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ;

Είπαμε και πριν ότι κι εμείς δοκιμάσαμε μόλις πρόσφατα τα νέα Κεφίρ με Φράουλα και Κεφίρ με Φρούτα του δάσους. Συγκεκριμένα, τα δοκιμάσαμε στο «QTalks – The Wellness Issue» που διοργανώσαμε την Παρασκευή 1 Μαρτίου.

Το ξυπνητήρι χτυπάει, σηκώνεσαι από το κρεβάτι (ίσως μετά από 2-3 αναβολές στο κινητό), ετοιμάζεσαι όπως όπως και έφυγες για το γραφείο ή οτιδήποτε με το οποίο ξεκινάει η μέρα σου. Ούτε λόγος φυσικά για λίγες στιγμές πολύτιμης ηρεμίας για να απολαύσεις κάτι που συνδέεται άμεσα με την ευεξία σου: ένα καλό, υγιεινό πρωινό. Σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Την επόμενη φορά που θα μπεις στον πειρασμό να πατήσεις «αναβολή» στο ξυπνητήρι του κινητού σου και να παραλείψεις το πρωινό, θυμήσου πως αυτό δεν έχει σχέση απλά με το να γεμίσεις το στομάχι σου (που είναι αναμφίβολα σημαντικό, δεν το υποτιμάμε καθόλου). Ένα σωστό πρωινό, αυτό που περιλαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι, δίνει ενέργεια στην ημέρα σου και «χτίζει» την ευεξία σου.

Και τι δεν μπορεί να λείπει από ένα πρωινό που δίνει ένα fresh start στη μέρα σου; Το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, που δοκιμάσαμε πολύ πρόσφατα και δηλώνουμε πλέον ορκισμένες φαν.

Στο κεφίρ λέμε «ναι»

Και πώς να πεις «όχι»; Το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ αξίζει -και με το παραπάνω- να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου, , γιατί δίνει πραγματικό boost στην ευεξία σου. Χαρακτηριστικά, αποτελεί πολύ καλή πηγή ασβεστίου που, μεταξύ άλλων, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού σου αλλά και τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και δοντιών σου.

Άσε που το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ είναι πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών που βοηθούν στην αύξηση της μυϊκής μάζας σου και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών σου. Με λίγα λόγια, μπορείς να πεις ότι σε βοηθά να σταθείς στα πόδια σου. Και ξέρεις πόσο σημαντικό είναι όταν η μέρα σου είναι γεμάτη επαγγελματικές -και όχι μόνο- υποχρεώσεις. Plus, έχει μειωμένη περιεκτικότητα τόσο σε κορεσμένα λιπαρά οξέα όσο και σε νάτριο, θωρακίζοντας περαιτέρω τον οργανισμό σου.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο κεφίρ να ξεχωρίζει μάλιστα είναι πως είναι τόσο γευστικό, που πραγματικά θα πιστέψεις πως με τα νέα Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, απόλαυση κι ευεξία πάνε μαζί! Τώρα, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ δύο υπέροχων γεύσεων, του Κεφίρ με Φράουλα και του Κεφίρ με Φρούτα του δάσους και να δώσεις στην ημέρα σου το υγιεινό ξεκίνημα που χρειάζεται.

Αν αναρωτιέσαι γιατί να δοκιμάσεις τα νέα Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, θα σου πούμε τους λόγους που δεν λείπουν από το πρωινό μας. τα κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ παράγονται από 100% ελληνικό γάλα, καλλιέργεια κεφίρ και απολαυστικά φρούτα που δίνουν πραγματικά υπέροχη γεύση στο πρωινό σου. Μπορούν να καταναλωθούν σκέτα και έχουν γεύση που σε εκπλήσσει ευχάριστα!!!

Αν προσέχεις τη διατροφή σου και δεν θες να την χαλάσεις, ή αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση μίας ισορροπημένης διατροφής, τότε τα Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι γιατί αποτελούν πηγή πρωτεϊνών που είναι απαραίτητες για τον οργανισμό σου, ενώ έχουν χαμηλά λιπαρά. Μετά από όλα αυτά, βέβαια, καταλαβαίνεις πως το κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ δεν θα συντροφεύει μόνο το πρωινό σου, αλλά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σου.

Πού γνωρίσαμε τα νέα Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ

Είπαμε και πριν ότι κι εμείς δοκιμάσαμε μόλις πρόσφατα τα νέα Κεφίρ με Φράουλα και Κεφίρ με Φρούτα του δάσους. Συγκεκριμένα, τα δοκιμάσαμε στο «QTalks – The Wellness Issue» που διοργανώσαμε την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Και δεν είμασταν οι μόνες που τα δοκιμάσαμε, καθώς τα γεύτηκαν και οι τυχερές αναγνώστριες του Queen.gr που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία wellness και να έρθουν πιο κοντά «στην απόλυτη ισορροπία σώματος και πνεύματος», βγάζοντας στην επιφάνεια την «better me» εκδοχή τους.

Το workshop ξεκίνησε με μία δυναμική συνεδρία pilates, ενώ οι τυχερές αναγνώστριες και όλες εμείς είχαμε την ευκαιρία κατά τη διάρκειά του να μιλήσουμε για την ομορφιά, τη διατροφή αλλά και το πώς η ψυχολογία μας επηρεάζει την ευεξία μας. Και κάπου εδώ να πούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το «QTalks – The Wellness Issue», αν δεν είχαμε την ευγενική υποστήριξη των αγαπημένων μας brands, μεταξύ των οποίων η ΟΛΥΜΠΟΣ που μας πρόσφερε άφθονα Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ. Από τότε, τα νέα Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ με Φράουλα και Κεφίρ με Φρούτα του δάσους της ΟΛΥΜΠΟΣ έχουν γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Εσύ, δεν θες να δεις κι εσύ πώς συμβάλλουν στην ευεξία σου;