Hey pilates lover! Επτά fitness «σύμμαχοι» που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη

Hey pilates lover! Επτά fitness «σύμμαχοι» που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη

Spring has sprung και τι μας έμεινε, μερικά weekends μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Λίγο πριν βάλεις τα πρώτα μαγιό λοιπόν, ήρθε η ώρα να μπεις σε σούπερ fitness διάθεση και να αποκτήσεις την best silhouette του σώματός σου, κάνοντας φυσικά την αγαπημένη σου γυμναστική: Pilates.

Pilates Cadillac ή pilates reformer ή απλά mat pilates, όποιο είδος pilates κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είσαι πλήρως προετοιμασμένη για να αντεπεξέλθεις. Γι’ αυτό άλλωστε, ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα τα απαραίτητα essentials, έτσι ώστε να κάνεις την πιο stylish αρχή ως pilateslover με τον σωστό εξοπλισμό, που θα σε βοηθήσει να παραμείνεις fit all year long.

Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμά μας, κάνοντας μία βόλτα στο Golden Hall, το pilates spot για κάθε newbee pilates lover, αφού εκεί θα ανακαλύψεις τα key fitness items που θα κάνουν τη διάθεσή σου για προπόνηση να «ανθίσει».

Mix Ενέργειας: Το ιδανικό pre and post workout snack

Για να δώσεις στον οργανισμό σου το boost ενέργειας που απαιτείται για να «τρέξει» ο μεταβολισμός, χρειάζεσαι το κατάλληλο διατροφικό «καύσιμο». Στο ισόγειο του GoldenHall λοιπόν, σε περιμένει το κατάστημα carpo ή αλλιώς ο ναός των εκλεκτών ξηρών καρπών, της χειροποίητης σοκολάτας και του αρωματικού καφέ. Εκεί μάλιστα, θα βρεις το mix ενέργειας με κράνμπερι, κάσιους, αμυγδαλόψιχα, ψίχα ηλιόσπορου και ψίχα κελυφωτού φιστικιού, που μπορείς να γευτείς πριν ή μετά το pilates.

Πρόκειται για ένα σούπερ υγιεινό σνακ, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που αναμφίβολα θα ενισχύσει την υγεία των οστών, της επιδερμίδας και του εντέρου και θα σου χαρίσει ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς φυσικά, να το συνδυάσεις και ως topping με την αγαπημένη σου σαλάτα ή το low calorie γιαούρτι σου.

carpo, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106854495

Pilates mat my love

Κάνε freshstart στις προπονήσεις στο pilates εδάφους, με ένα νέο στρώμα στα χρώματα της άνοιξης φτιαγμένο από ανθεκτικό υλικό. Στο Runner Store, το εξειδικευμένο κατάστημα με όλα τα κατάλληλα προϊόντα που βοηθούν την υγεία, την αδρεναλίνη, τις εμπειρίες και τις επιδόσεις, θα βρεις τον pilates εξοπλισμό (μπάλα, στρώμα, κάλτσες) που θα σε βάλει στο fitness mood που χρειάζεσαι.

Runner Store, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106811770

Put your (pilates) bag on

Στον κόσμο της Freddy, η μόδα συναντά τον αθλητισμό και η κίνηση γίνεται μορφή τέχνης! Και αυτό, διότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί συνώνυμο του αθλητισμού και του πάθους για άσκηση, yoga και pilates. Εκεί λοιπόν, θα βρεις την πιο fashion pilates mat bag με floral μοτίβο και ανθεκτικό ύφασμα.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να βάλεις το pilates mat στη stylish θήκη που θα κρατήσει το στρώμα σου άθικτο και καθαρό και να ξεκινήσεις τη διαδρομή προς την προπόνησή σου με το στρώμα σου, στη θήκη -για την οποία όλοι θα σε ρωτήσουν πού τη βρήκες.

Freddy, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106854518

Το αθλητικό μπούστο που σε στηρίζει

Ξέρεις πώς μπορεί η προπόνηση Pilates να γίνει πιο εύκολη; Με ένα αθλητικό μπούστο στήριξης από την Triumph, την ηγέτιδα εταιρεία εσωρούχων στον κόσμο. Ευχαριστήσου λοιπόν, μαζί με την κατάλληλη στήριξη στην πλάτη και το στήθος, την αισθητική του brand με χρώματα και σχέδια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην επόμενη συνεδρία Pilates. Bonus tip: Δοκίμασέ το μέσα από top αλλά και μόνο του μαζί με το κολάν σου.

Triumph, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106813206

Let Spring in your fitness top

H ανανέωση στην ντουλάπα σου ξεκινάει με την ανανέωση του fitness attire σου και στα Zakcret Sports, θα βρεις τη μεγαλύτερη συλλογή σε casual, sportswear και lifestyle παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ!

Μην χάνεις άλλο χρόνο, διότι επώνυμα brands για τον άνδρα, τη γυναίκα και τα παιδιά, περιμένουν να τα εξερευνήσεις, ενώ η συλλογή αθλητικών top και leggings -που χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, δημοφιλή logos και υφάσματα- επιτρέπουν στο σώμα να αναπνεύσει όσο γυμνάζεσαι.

Zakcret Sports, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2182182471

Leggings lover alert

Όλοι γνωρίζουν πως το κατάλληλο κολάν μπορεί να μεταμορφώσει τις δυνατότητες του σώματός σου στη διάρκεια της προπόνησης, ειδικά όταν μιλάμε για τις απαιτητικές πόζες που πρέπει να πάρεις στη διάρκεια μιας συνεδρίας pilates στο σπίτι ή το studio.

Εδώ έρχεται το κατάστημα Oysho, με τις προσεκτικά επιμελημένες συλλογές του και τα κολάν που παρέχουν ενίσχυση και στήριξη για τις πιο έντονες προπονήσεις. Με μήκος μέχρι τον αστράγαλο και ψηλή μέση με σιλικόνη για πιο επίπεδο αποτέλεσμα, τα Oysho leggings ξεχωρίζουν για τη μεγάλη επιφάνεια συμπίεσης στο εσωτερικό της μέσης, ενώ η δομή του υφάσματος διευκολύνει το πέρασμα της υγρασίας για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Λεπτομέρεια που ξεχωρίζει, είναι το laser cut στο κάτω μέρος και στη μέση για να αποφεύγονται οι ερεθισμοί αλλά και τα νέα ανοιξιάτικα χρώματα σε leggings και tops.

Oysho, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106829670

Τhe favourite athletic top

Kαι όταν η προπόνηση τελειώσει και θα θέλεις να κάνεις την εμφάνιση εκείνη που θα σε κρατήσει σε fitnessmood, προτίμησε το athleisure style με ένα fashion experts favorite cropped top, όπως αυτό της Adidas από το Sneaker Cage, σε παστέλ αποχρώσεις για να επιλέξεις.

Άλλωστε, γνωρίζεις ήδη πως ό,τι και εάν αναζητάς, στο Sneaker Cage θα το βρεις, χάρη στην urban style collection σε heritage και μπασκετικά sneakers, ρούχα και αξεσουάρ!

Sneaker Cage, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2182182475

Είσαι λάτρης του pilates και επιθυμείς ακόμη και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου ένα stylish look; Θέλεις οι εμφανίσεις σου να ξεχωρίζουν, καθώς σου δίνουν κίνητρο να είσαι πιο αποδοτική; Δεν είσαι τόσο αθλητική αλλά αναζητάς μία αφορμή να πεις «ναι» στο pilates; Όποιος και εάν είναι ο λόγος, αρκεί μία βόλτα στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο και πολύ γρήγορα, θα βρεις επτά λόγους που θα σε οδηγήσουν ένα «βήμα» πιο κοντά στον «κόσμο» του pilates.