Η Gwyneth Paltrow εξήγησε πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται και τι έχει αλλάξει πια

Πατούλια Κατερίνα
Η Gwyneth Paltrow εξήγησε πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται και τι έχει αλλάξει πια

Πριν από έναν χρόνο, η Paltrow και τα μυστικά fitness και διατροφής της είχαν προκαλέσει αντιδράσεις. Από τότε πολλά άλλαξαν.

Η Gwyneth Paltrow στα 51 της, έχει αποφασίσει να αλλάξει μερικές από τις συνήθειές της και η αλλαγή έχει ήδη γίνει στην προπόνησή της.

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, απάντησε στους fans της στο Instagram σε ερωτήσεις που της έκαναν σε Q+A και εξήγησε πώς ακριβώς γυμνάζεται αυτή τη στιγμή.

paltrow.jpg

Όταν ρωτήθηκε για το πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται, η Paltrow εξήγησε:

«Προτιμώ να γυμνάζομαι έξι φορές την εβδομάδα αλλά όχι με την ένταση που το έκανα παλιότερα», τόνισε η Gwyneth από τα κεντρικά του Goop και συμπλήρωσε:

«Θεωρώ γυμναστική το να περπατήσω μια ώρα, αλλά πάντα δοκιμάζω κάτι, και κάθε μικρό».

Αργότερα οι fans ρώτησαν την 51χρονη fitness expert αν νιώθει καλά με τον εαυτό της και με την εμφάνισή της και η ίδια εξομολογήθηκε:

«Η Diane von Fürstenberg με δίδαξε να κάνω το εξής: Να ξυπνάω κάθε πρωί, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να είμαι χαρούμενη που βλέπω τον εαυτό μου, να μου λέω ωραία πράγματα κι όχι να σκέφτομαι το χειρότερο. Πραγματικά με δίδαξε τη σημασία του να γίνεις ο καλύτερος φίλος του εαυτού μου».

https://www.instagram.com/reel/C6RWDAUOHa7/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Paltrow αναφέρεται στα fitness μυστικά της μιας και πριν μερικές εβδομάδες είχε εξηγήσει πως στην προπόνηση φορά και κορσέ σύσφιξης.

Και αν αναρωτιέσαι γιατί δίνει τόση σημασία στην υγεία της, η ίδια εξήγησε πως ο θάνατος του πατέρα της Bruce το 2002 από καρκίνο σε ηλικία 58 ετών άλλαξε τον τρόπο σκέψης της.

«Ήμουν 25 και άρχισα να ψάχνω το φαγητό μου, τις τοξίνες, το φαγητό ως φάρμακο και να ψάχνω και τις εναλλακτικές θεραπείες όπως ο βελονισμός».

Το 2023, η αποκάλυψη της Paltrow πως τρέφεται κυρίως με ζωμό, έκανε μια σειρά από celebs αλλά και απλό κόσμο να αντιδράσουν. Η ίδια εξήγησε τελικά πως τρώει και τηγανητές πατάτες.

1714300794476-67093197-paltrow2.jpg

«Το τι τρώω εγώ, προκύπτει από τα δικά μου ιατρικά αποτελέσματα και από δοκιμές που έχουν γίνει αποκλειστικά για εμένα. Δεν είναι συμβουλή για κάποιον άλλο», είπε η 51χρονη ξεκαθαρίζοντας πως τρώει πολλά περισσότερα από λαχανικά και ζωμό:

paltrow3.jpg

«Τρώω πλήρη γεύματα, υπάρχουν ημέρες που τρώω ό,τι θέλω, ακόμα και τηγανητές πατάτες. Βασική μου αρχή είναι να τρώω υγιεινά και να τρώω τροφές που κάνουν τον οργανισμό μου να ηρεμεί».