To Hunger Games επιστρέφει καλύτερο από ποτέ!

Ερμιόνη Σαρρή
To Hunger Games επιστρέφει καλύτερο από ποτέ!

Εσύ τι θα έκανες αν ζούσες στον συναρπαστικό κόσμου του Hunger Games; Πόσες μάχες θα άντεχες να δώσεις για να επιβιώσεις; Πόσο μακριά θα έφτανες για να σωθείς;

Η αγαπημένη σου Τζένιφερ Λόρενς στο ρόλο της Κάτνις για μία ακόμη φορά επιλέγει τον δύσκολο δρόμο. Γίνεται το σύμβολο της επανάστασης και αναλαμβάνει δράση με τη βοήθεια των πιστών της φίλων Πίτα, Γκέιλ και Φίνικ. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους επιχειρούν να απελευθερώσουν τους κατοίκους της Πανέμ.

Η Κάτνις δεν είναι πια το ανώνυμο 16χρονο κορίτσι από την περιοχή των σκλάβων που γνώρισες στο πρώτο μέρος της επικής ταινίας. Η συμμετοχή της στους Αγώνες Πείνας, τον διαγωνισμό επιβίωσης μεταξύ 24 εφήβων, που μεταδίδεται ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση, την άλλαξαν για πάντα. Αναγκάστηκε να πάρει αποφάσεις ζωής και θανάτου και να ριχτεί σε ένα σκληρό αγώνα για την επιβίωσή της. Ανακάλυψε δυνάμεις που δεν γνώριζε ότι έχει και έτσι κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια του παιχνιδιού.

Στη δεύτερη ταινία, που προβάλλεται σε Α΄ προβολή από τα Novacinema, βλέπουμε μία άλλη πλευρά της πρωταγωνίστριας. Αν δε σε βολεύουν οι προγραμματισμένες προβολές μπορείς να την παρακολουθήσεις όποια μέρα και ώρα θέλεις με το με το Nova On Demand (χωρίς καμία επιπλέον χρέωση)! Θα εντυπωσιαστείς από την αλλαγή της Κάντις: Το φοβισμένο κορίτσι αποκτά έναν ηγετικό ρόλο και κινεί τα νήματα. Παρόλα αυτά, οι σκληρές αναμνήσεις από το πρώτο παιχνίδι αυτό τη συντροφεύουν πάντοτε. Βιώνει την παντελή έλλειψη ελευθερίας και βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ακραία απόφαση του Προέρδου Σνόου: Όλοι οι πρώην νικητές πρέπει να παλέψουν σε μία τελική μάχη. Η Κάντις δεν το βάζει κάτω, αλλά κινητοποιείται σχεδόν αμέσως. Δημιουργεί συμμαχίες και πριν το καταλάβει μετατρέπεται σε σύμβολο της εξέγερσης κατά της Κάπιτολ.

Δράση, ίντριγκα, περιπέτεια, αγωνία και προσεγμένα ψηφιακά εφέ

Η Κάντις προσπαθεί να δεχτεί τον νέο της ρόλο που δεν ήθελε ποτέ. Βλέπει πέρα από την προσωπική της ανάγκη, θέλει το γενικότερο καλό. Οι κάτοικοι των Περιοχών είναι απελπισμένοι και εκείνη είναι η μόνη τους ελπίδα. Έτσι, προσπαθεί να βρει τη δύναμη σε μια τελευταία προσπάθεια για δικαίωση. Στρέφεται εναντίον του Σνόου και χαρίζει το πιο συναρπαστικό τέλος στην ιστορία.

Δράση, ίντριγκα, περιπέτεια, προσεγμένα ψηφιακά εφέ και πολλή αγωνία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν κάθε σκηνή του δεύτερου μέρους της επικής πρώτης ταινίας. Συνεχείς ανατροπές στους χαρακτήρες και την πλοκή θα σε κάνουν να αγωνιάς μέχρι το τέλος. Πάτα Pause & Play και Rewind για να σταματήσεις τη live προβολή ή να επαναλάβεις τις συναρπαστικές σκηνές με δράση για να καταλάβεις καλύτερα το story. Η Νova σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία, που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Άλλωστε, και μόνο η παρουσία της βραβευμένη με Όσκαρ Λόρενς σε συνδυασμό με την εμφάνιση μεγάλων αστεριών -όπως ο Τζος Χάτσερσον, ο Λίαμ Χέμσγουορθ, ο Γούντι Χάρελσον, η Ελίζαμπεθ Μπανκς, η Τζούλιαν Μουρ- και τη σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς συμβάλλουν στη δημιουργία ενός εγγυημένου αποτελέσματος.

Μη χάσεις τη μοναδική ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς! Τώρα με τη δυνατότητα REC μπορείς να γράψεις αυτή και πολλές ακόμη ταινίες και σειρές σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να δημιουργήσεις το δικό σου «βίντεο κλαμπ» στο σπίτι σου! Κάλεσε την παρέα σου και μετέτρεψε το σπίτι σου ένα πραγματικό σινεμά με ακόμη και περισσότερες επιλογές και φυσικά… πολλή άνεση!