Your Foodie Valentine: Τα μενού που θα «απογειώσουν» την ερωτική σου διάθεση!

Your Foodie Valentine: Τα μενού που θα «απογειώσουν» την ερωτική σου διάθεση!

Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και η αλήθεια είναι πως, σύμφωνα με τους ειδικούς, η γεύση, το άρωμα και η εμφάνιση των φαγητών, μπορούν να έχουν αφροδισιακή δράση και να βελτιώσουν την ερωτική μας διάθεση.

Δεν μας πιστεύεις; Κι, όμως, έρευνα που είδε πέρσι το «φως» της δημοσιότητας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, όταν η γυναίκα είναι χορτάτη, είναι πιο πιθανό να έχει θετική έκβαση ένα ερωτικό ραντεβού. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους επιστήμονες, είναι σοφή η παράδοση που θέλει τον άνδρα να προτείνει ως πρώτο ραντεβού ένα ρομαντικό γεύμα!

1

Εσύ έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Αλήθεια, πώς θέλεις να περάσεις τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου; Αυτή την χρονιά εμείς αποφασίσαμε να μην μείνουμε στο σπίτι αλλά να βγούμε έξω για να ζήσουμε μια ξεχωριστή και… νόστιμη love experience. Πού θα γιορτάσουμε αυτές τις ημέρες τον έρωτά μας; Στο αγαπημένο μας εμπορικό στο Μαρούσι, το Golden Hall γιατί εκεί θα βρούμε τον… Βαλεντίνο μας! Ναι! Από τη στιγμή που μάθαμε για τα μοναδικά events και τις προσφορές του Golden Hall, δεν είχαμε αμφιβολία ότι αυτός είναι ο προορισμός μας.

Τα μενού που θα «απογειώσουν» την ερωτική σου διάθεση!

Επειδή -όπως γράψαμε- ο έρωτας περνάει από το στομάχι, από τις 13 έως τις 28 Φεβρουαρίου, στα εστιατόρια του Golden Hall αξίζει να αναζητήσεις τα secret menu, που βγαίνουν σε ειδικές τιμές.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, λοιπόν, ενώ απολαμβάνεις τις χειμερινές εκπτώσεις, το γνωστό εμπορικό κέντρο ξεχειλίζει από δώρα, προσφορές και… απολαυστικά μυστικά, τόσο απολαυστικά που μπορούν να «απογειώσουν» την ερωτική σου διάθεση στα ύψη.

Chocolate or coffee love;

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις την ερωτική σου εξόρμηση «ταιριάζοντας» την αγάπη του καφέ με τη σοκολάτα; Τα Starbucks σε προσκαλούν να δοκιμάσεις -μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα- ένα ολοκαίνουργιο ρόφημα με λιωμένη σοκολάτα. Τι θα επιλέξεις; Melted Hot Chocolate ή Melted Chocolate Frappuccino; Άκου την καρδιά σου! Μάθε επίσης, ότι στις 14 Φεβρουαρίου με την αγορά ενός Melted Hot Chocolate, τα Starbucks σου προσφέρουν άλλο ένα ρόφημα δωρεάν για το αγαπημένο σου #StarbucksDate!

2

Απόλαυση στο Pastis

Στο Pastis, στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, μπορείς να απολαύσεις ένα μοναδικό μενού με 21 ευρώ το άτομο, μόνο! Η αρχή γίνεται με πολύχρωμη σαλάτα με κατίκι Δομοκού, σε φιλέ αμύγδαλου, σταφίδες και vinaigrette φράουλας. Οι κυρίες μπορούν να συνεχίσουν με σολομό σχάρας με λαχανικά ατμού και οι κύριοι με φιλέτο κοτόπουλο με σωτέ λαχανικά και σάλτσα μαυροδάφνης. Πώς θα ολοκληρωθεί η βραδιά; Με μια τάρτα gianduja και ένα ποτήρι proseco!

3

Pastis, τηλ. 210 6835577

Το πιο ερωτικό «μήνυμα» στο il Barretto

Για εσένα, που θέλεις να στείλεις στον αγαπημένο σου ένα γλυκό και ερωτικό «μήνυμα», για να του δείξεις πως η παρουσία του δίνει νόημα στη ζωή σου, τότε κάνε μια βόλτα στο il Barretto. Εκεί θα γευτείς secret menu σε ειδικές τιμές και θα απολαύσεις μία ποικιλία τυριών και αλλαντικών, σε συνδυασμό με δύο ποτήρια λευκό ή κόκκινο κρασί -μόνο με 19,00 ευρώ- ή δύο ροφήματα της αρεσκείας σου και το μοναδικό tiramisu του Il Barretto μόνο με 8,50 ευρώ!

4

Il Barretto, τηλ. 210 6835212

Με ερωτική διάθεση και στο Wagamama

Και η απόλαυση συνεχίζεται ολόκληρο τον Φεβρουάριο στο Wagamama το οποίο έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό secret menu ασιατικής κουζίνας για ερωτευμένους (και μη!). Με μόλις 17,50 ευρώ το άτομο θα πάρεις συνοδευτικό, κυρίως πιάτο και ποτό. Τι περιλαμβάνει το special menu; Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γαρίδες μαριναρισμένες σε λεμονόχαρτο, lime και τσίλι σε κινέζικα ξυλάκια ψημένες στη σχάρα, νόστιμα dumplings με πάπια, σερβιρισμένα με συνοδευτική σάλτσα. Μήπως θέλεις να φας χοιρινά παϊδάκια μαριναρισμένα σε κορεατική σάλτσα μπάρμπεκιου, ψημένα στο teppan; Αυτά κι άλλα πολλά μαζί με ποτό σε περιμένουν στο Wagamama!

5

Wagamama, τηλ. 210 6836844

Love at firstbite στο Πρυτανείον Gold

Επειδή ο έρωτας μπορεί να έρθει και με την πρώτη… μπουκιά, κάνε μια επίσκεψη μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου και το Πρυτανείον Gold για να απολαύσεις το St. Valentine’s Menu! Στο Πρυτανείον θα απολαύσεις καπνιστό σολομό, ταλιολίνι μαύρο με γαρίδες και Sambuca, σκαλοπίνια μοσχαρίσιου φιλέτου με σπαράγγια, baby πατάτες φούρνου και σάλτσα μαυροδάφνης και θα τελειώσεις τη special έξοδό σου με cheesecake με φρέσκιες φράουλες!

6

Πρυτανείον Gold, τηλ. 210 6838083-210 6838085

«Hungry For Love» για La Pasteria

Αν είσαι… hungry for love, τότε βρες τον Βαλεντίνο σου στο La Pasteria. Το ερωτικό μενού ξεκινά με μια ανάμικτη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί σε κρούστα ξηρών καρπών και βινεγκρέτ φράουλας. Στη συνέχεια έχει λιγκουίνι με ψητές γαρίδες, κρέμα καρύδας και μυρωδικά, ενώ στο τέλος θα απολαύσεις μια πανακότα σοκολάτας με φράουλες και κρέμα βαλσάμικου. Όλα αυτά μόνο με 20 ευρώ το άτομο!

7

La Pasteria, τηλ. 210 6830629

Θα βλέπεις… καρδούλες στο Danesi Coffee House

Αν θέλεις να πεις στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου ότι είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή σου, πήγαινε στο Golden Hall και συγκεκριμένα στο Danesi Coffee House. Εκεί σε περιμένει μία υπέροχη έκπληξη! Ζήτα τη Danesi Coffee House Loyalty Card -από τον σερβιτόρο ή το ταμείο-απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ, συμπλήρωσε πέντε σφραγίδες και κέρδισε κούπες Danesi!

8

Danesi Coffee House, τηλ. 210 6838114

Your Foodie Valentine!

Ανακάλυψε την ένδειξη Shhh! It's a Secret! και απόλαυσε secret menu, σε ειδικές τιμές! Και μην ξεχνάς: Κράτα την απόδειξή σου, μπες στο site goldenhall.gr, πάρε μέρος στην Foodie Valentine’s κλήρωση και κέρδισε ένα δείπνο για δύο στα υπέροχα εστιατόρια που βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του Golden Hall!

Γιατί το φαγητό είναι έρωτας!