Belvedere Garden: Ένας pop up κήπος και μια γιορτή για τη φύση στην «καρδιά» Αθήνας

Belvedere Garden: Ένας pop up κήπος και μια γιορτή για τη φύση στην «καρδιά» Αθήνας

Είναι γεγονός ότι εμείς που μεγαλώσαμε και ζούμε στην Αθήνα, ψάχνουμε συνεχώς αφορμές για να βάλουμε τη Φύση στη ζωή μας! Σε κήπους και πάρκα, αναζητούμε τη φυσικότητα και το πράσινο που τόσο πολύ μας λείπει, ακόμη και όταν έχουμε να κάνουμε με τη… διασκέδασή μας. Αυτό το κατανοήσαμε πλήρως όταν στις αρχές της εβδομάδας βρεθήκαμε σε έναν μοναδικό pop up κήπο στο κέντρο της πόλης και βιώσαμε μια εμπειρία που σίγουρα μας ανανέωσε.

Ήταν σε έναν pop – up κήπο της Βelvedere που στήθηκε στο Holy Garden της Mama Fuga στο Μέγαρο Μουσικής, όπου μυηθήκαμε στη φιλοσοφία του «Relearn Natural». Γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε εμείς οι Αθηναίοι: Να μάθουμε ξανά τι σημαίνει φυσικότητα και να ανακαλύψουμε τη Φύση, ακόμη και μέσα στο… χάος της πόλης.

ev

Την ίδια άποψη με εμάς φαίνεται πως είχαν δεκάδες άλλοι κάτοικοι της πρωτεύουσας -διάσημοι και μη- οι οποίοι στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου «απέδρασαν» στο Belvedere Garden, τον κήπο που έφερε τον αέρα της φυσικότητας στην Αθήνα για τρεις μοναδικές βραδιές. Και ναι, τον είχαμε πολλή ανάγκη αυτόν τον κήπο!

bev 1

Μια γιορτή με επίκεντρο τη Φύση στο κέντρο της Αθήνα

Σε μια πράσινη «όαση» στην «καρδιά» της Αθήνας δροσιστήκαμε, ανανεωθήκαμε, χαλαρώσαμε, κάναμε socializing και απολαύσαμε υπέροχα spritz cocktails, υπό τη μελωδική φωνή της Angelika Dusk. Ναι, η Ελληνίδα συνθέτης, στιχουργός και ερμηνεύτρια, ήταν μία ακόμη αφορμή για να βρεθούμε στο Holy Garden.

dusk

Ήταν μια γιορτή με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά υλικά της την οποία η Αθήνα χρειαζόταν -όπως αποδείχθηκε- πολύ. Ήταν ένα event ξεχωριστό, μια εκδήλωση που σε έκανε να σκέφτεσαι πέρα από το τώρα. Αλήθεια, πώς θα ήταν η ζωή μας στην πόλη αν είχαμε περισσότερο πράσινο; Άραγε, πόσο καλύτερα θα αισθανόμασταν αν καταναλώναμε περισσότερα προϊόντα που βασίζονται σε φυσικά συστατικά;

«Relearn Natural» από τη θεωρία στην πράξη!

Ρίγανη, δυόσμος, θυμάρι, λεβάντα, βασιλικός. Στον κήπο της Belvedere τα βρήκαμε όλα και μάλιστα απολαύσαμε υπέροχα cocktails από τη συλλογή «Belvedere Spritz Collection» τα οποία περιείχαν φρέσκα εσπεριδοειδή, φρούτα και τα παραπάνω αρωματικά βότανα.

gar

Μόλις είδαμε τον Xavier Μισαηλίδη, bar manager του Holy Garden, να κόβει από τη γλάστρα το θυμάρι και να το προσθέτει στα cocktails μας, ενθουσιαστήκαμε. Ήπιαμε το «Belvedere Thyme Spritz» με φρέσκο αγγούρι και κορυφή θυμαριού και αμέσως σκεφτήκαμε ότι πρέπει να βάλουμε κι εμείς μερικά αρωματικά και στο μπαλκόνι μας. Μόνο έτσι θα εφαρμόσουμε στην πράξη το... «Relearn Natural».

belvedere

Εκτός από τα πιο natural spritz cocktails που έχουμε πιει μέχρι σήμερα, στο Holy Garden απολαύσαμε και περίτεχνα «natural-style» serves (με την υπογραφή του Xavier Μισαηλίδη). Natural ήταν, φυσικά, και το βασικό συστατικό της βραδιάς. Ναι, η Belvedere είναι μια premium vodka που περιέχει σίκαλη και αρτεσιανό νερό.

kosmos

Μια πράσινη «όαση» στην Αθήνα γεμάτη λάμψη

Στον pop up κήπο της Belvedere Vodka είχαμε, επίσης, την ευκαιρία να δούμε από κοντά πολλούς αγαπημένους μας Έλληνες celebrities και την ίδια ώρα, να μάθουμε τα πάντα για τη νέα τάση του «Relearn Natural».

belve

Στις 19 Σεπτεμβρίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και το αξιολάτρευτο σκυλάκι του, η Blu, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Χάρις Ντάβλας, η Ναταλία Γεωργαλά, ο Δημήτρης Τσακούμης, ο Γαβριήλ Νικολαΐδης, η Ιωάννα Σαμαρά, ο Άγγελος Μπράτης, η Μίνα Μπιράκου, ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης, ο Παναγιώτης Γρηγορίου και ο Βασίλης Μπουρτσάλας επισκέφτηκαν τον ξεχωριστό αυτόν κήπο.

sotiropoulou

Επιστροφή στη Φύση

Επειδή μας άρεσε πολύ αυτή η natural εμπειρία μες στην Αθήνα, αποφασίσαμε να πάμε για και την επόμενη ημέρα στον νέο μας, αγαπημένο κήπο. Φύγαμε από τη δουλειά ζητώντας απεγνωσμένα λίγο πράσινο και τις ιδιαίτερες μουσικές νότες της Angelika Dusk. Ναι, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν έπειτα από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο!

belve world

Κάπως έτσι, σε μια όμορφη, πράσινη και natural γωνιά της Αθήνας, η Βelvedere vodka μας ξανασυστήθηκε και εμείς, ανακαλύψαμε και πάλι την έννοια της φυσικότητας! Το «μυστικό» βρίσκεται, τελικά, στην απλότητα και τη Φύση, την οποία πρέπει να βάλουμε ξανά στην καθημερινότητά μας. Το σίγουρο είναι πως οι Αθηναίοι είδαν και κατάλαβαν ότι αρκεί ένας κήπος και λίγα αλλά ποιοτικά συστατικά για να κάνουν τη διαφορά.

Αυτή είναι, άλλωστε, η ουσία της φιλοσοφίας του «Relearn Natural» την οποία τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Τίποτε σύνθετο και τίποτε πολύπλοκο. Τα πράγματα είναι απλά, όπως πρέπει να είναι η κάθε μας ημέρα. Φτάνει να την απολαμβάνουμε φυσικά, εκλεκτά και υπεύθυνα!