Η Rihanna επιτέλους μίλησε για τον Leonardo Di Caprio & η απάντηση κλείνει τα στόματα!

Η Rihanna επιτέλους μίλησε για τον Leonardo Di Caprio & η απάντηση κλείνει τα στόματα!

Αυτό το κορίτσι δε μασάει τα λόγια του!

rihanna-leonardo-dicaprio-inline 2b0f4
rihanna-denies-dating-leonardo-dicaprio-09 7215f

Εν αναμονή του νέου της album και της (πολύ) εντυπωσιακής εμφάνισης της στα φετινά βραβεία iHeart Radio όλοι μιλούν ξανά για την τολμηρή 27χρονη σταρ από τα τα Barbados. Βέβαια τα πολλά επαγγελματικά της νέα δεν είναι η είδηση που κάνει τους δεκάδες paparazzi να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον περιζήτητο γόη της 7ης τέχνης, Leonardo Di Caprio τους τελευταίους μήνες έχει κάνει εκατοντάδες πρωτοσέλιδα με τους δύο stars να κρύβονται σαν μικρά παιδιά και να αποφεύγουν κάθε είδους δήλωση.


Παρά τις κοινές τους φωτογραφίες στα γενέθλιά της, παρά τα πάρτι στα οποία εμφανίζονται "τυχαία" μαζί και παρά τις μαρτυρίες πηγών, που τους είδαν να φιλιούνται, η Rihanna αποφάσισε να διαψεύσει τη φύση αυτού το φλερτ με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.
Η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε με ύφος σε ρεπόρτερ του περιοδικού Hello όταν την ρώτησε πως της ακούγεται το όνομα Rihanna Di Caprio...

"Μου ακούγεται πως θα έπρεπε να μην διαβάζει τα blogs γιατί θα σου τρελάνουν το μυαλό κάθε φορά που ασχολείσαι"!
Βεβαίως με αυτή την πρόταση δεν αρνήθηκε πως έγινε κάτι, αλλά πως σίγουρα δεν πάνε για κάτι σοβαρό. Η star μετά τη σύντομη σχέση της με τον Chris Brown φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει κάτι ισάξιο να την ιντριγκάρει και έτσι παραμένει στα χαρτιά ελεύθερη και ωραία... Πάντως για να λέμε και την αλήθεια ο κύριος Di Caprio δεν της ταίριαζε πολύ!

Η pop queen σε χτεσινό πάρτι στη Νέα Υόρκη με την πιο casual street εμφάνιση που τόλμησε πρόσφατα!


Διαβάστε ακόμη:

Η Rihanna στα... πράσινα σε μια ακόμη εκκεντρική εμφάνισή της! Hot or Not;