Μήπως τελικά η Theron & ο Penn δεν είναι τόσο ερωτευμένοι; Το δημοσίευμα που τους εκθέτει!

Μήπως τελικά η Theron & ο Penn δεν είναι τόσο ερωτευμένοι; Το δημοσίευμα που τους εκθέτει!

Πραγματικά αυτό δεν περιμέναμε να το ακούσουμε ποτέ

Γνωριζόντουσαν εδώ και πολλά χρόνια και ήταν δυο πολύ καλοί φίλοι. Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν, ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα και από τη στιγμή εκείνη και μετά ζουν το όνειρό τους. Ο λόγος για την Charlize Theron και τον Sean Penn, οι οποίοι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο είναι ζευγάρι.


Οι δυο τους δείχνουν σούπερ ευτυχισμένοι και δε σταματούν να εκφράζουν δημοσίως τον έρωτά τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πετυχημένη ηθοποιός είχε τονίσει πως είναι έτοιμη να γίνει μανούλα και να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της.

charlize-theron-sean-penn-wedding 873d9


Και κάπου εδώ έρχεται δημοσίευμα του περιοδικού Life&Style και μας χαλά την εικόνα που είχαμε σχηματίσει για το διάσημο ζευγάρι. Σύμφωνα με το περιοδικό, η Charlize φοβάται πολύ να παντρευτεί καθώς πιστεύει πως ο γάμος θα καταστρέψει τη σχέση της. Ο Penn και η μητέρα της Gerda την πιέζουν πολύ αλλά εκείνη δε δείχνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο να παντρευτεί άμεσα. Η μητέρα της από τη μεριά της φοβάται πως και η σχέση της με τον ταλαντούχο ηθοποιό θα έχει άσχημη κατάληξη εξαιτίας της αρνητικότητας της Charlize για επισημοποίηση της σχέσης τους.


Τι ισχύει από όλα αυτά πραγματικά δε γνωρίζουμε. Εμείς με τη σειρά μας θα ευχηθούμε τα δημοσιεύματα που περιοδικού να είναι αναληθή και σύντομα να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε ακόμα

Μεγάλη καταστροφή προ των πυλών: Οι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα για ακόμη μία φορά

Ελπίζουμε να μην ισχύει το δημοσίευμα: Γνωστό περιοδικό κάνει ρεζίλι την Jennifer Aniston!