Η φωτογραφία της Sarah Jessica Parker που θα σου μείνει καλά «χαραγμένη» στο μυαλό

Ερμιόνη Σαρρή
Η φωτογραφία της Sarah Jessica Parker που θα σου μείνει καλά «χαραγμένη» στο μυαλό

Bonus: Ένα μικρό βιντεάκι που θα θες να δεις σίγουρα!

Κάτι τέτοιες φωτογραφίες σε κάνουν μερικές φορές να αμφιβάλλεις για το τι σημαίνει να είναι πραγματικά κάποιος σταρ. Εμείς τη λέξη αυτή, καλώς ή κακώς, την έχουμε συνδυάσει με ανθρώπους που θέλουν να φοράνε μαύρα γυαλιά, να ακολουθούνται από σωματοφύλακες, να περιτριγυρίζονται από παπαράτσι και να αγνοούν τους πάντες τριγύρω τους. Μήπως όμως οι πραγματικοί σταρς κάνουν ό,τι ακριβώς και η Sarah Jessica Parker;

Η SJP βρέθηκε για ακόμα μία φορά σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Καλιφόρνια και αφιέρωσε αρκετή ώρα σε μία λιλιπούτεια θαυμάστριά της. Ασχολήθηκε πάρα πολύ μαζί με τη μικρή Dylan και η μαμά της μας χάρισε την πιο ωραία φωτογραφία του μήνα. Μάλιστα, μερικά λεπτά αργότερα πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram και ένα μικρό βίντεο όπου η SJP παίζει με την κόρη της. Ούτε η Vogue δεν αντιστάθηκε σε αυτή τη στιγμή και έκανε repost τη φωτογραφία στο instagram.

sjp with a small girl shoes 036ba

Κάτι τέτοιες φωτογραφίες, λοιπόν, σαν της SJP μας μένουν καλά «χαραγμένες» στο μυαλό για να θυμόμαστε ποια είναι η πραγματική εικόνα ενός celebrity του Hollywood. Ενώ τριγύρω επικρατεί ένας χαμός, εκείνη αφιερώνεται στη μικρή της θαυμάστρια.Απλή, προσιτή και τόσο μα τόσο παιχνιδιάρικη. Φανταζόμαστε πως το ίδιο γλυκιά πρέπει να είναι και με τις δικές της δίδυμες κορούλες.