Όλο και πιο αδύνατη: Το κορμί της Angelina Jolie βρίσκεται ξανά στα πρωτοσέλιδα

Ερμιόνη Σαρρή
Όλο και πιο αδύνατη: Το κορμί της Angelina Jolie βρίσκεται ξανά στα πρωτοσέλιδα

Όσο ο καιρός περνά, η Angie γίνεται όλο και πιο... στέκα

Το κορμί της Angelina Jolie έχει αναλυθεί πάρα μα πάρα πολλές φορές. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης (και μέλλουσα καθηγήτρια Πανεπιστημίου) τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί κυρίως για τα κιλά της. Εντάξει, δε θέλουμε να υποτιμήσουμε το ταλέντο της, αλλά όσο να ναι το υπερβολικά αδύνατο κορμί της βρίσκεται συνεχώς στα ξένα πρωτοσέλιδα. Και δυστυχώς, μόνο ανησυχία σκορπά.

Η Angie έκανε τη βόλτα της μαζί με μία από τις κόρες της και το λευκό αμάνικο φόρεμά της προκάλεσε για ακόμα μία φορά πανικό. Ποιος μπορεί να αγνοήσει τα υπερβολικά αδύνατα χέρια της; Μας θυμίζουν μικρού κοριτσιού, χωρίς να θέλουμε να είμαστε υπερβολικές. Οk, μπορούμε να κατανοήσουμε πως ποτέ της δεν ήταν παχουλή και ίσως να φταίει και το «σκαρί» της (που θα έλεγε και η γιαγιά μου) αλλά αυτή όλο και αδυνατίζει.

angelina jolie scary skinny arms scooter daughter vivienne 02 eb34c
angelina jolie scary skinny arms scooter daughter vivienne 06 d23df

Όχι, τίποτε άλλο αλλά έφτασε και το καλοκαίρι και τα αέρινα ρούχα της θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν όλο και περισσότερα σημεία του κορμιού της. Ναι, περίμενε και άλλες φωτός λίαν συντόμως.

Υ.γ Να πούμε βέβαια, πως το λευκό χρώμα της πάει πολύ και ας ποντάρει συνεχώς σε μαύρα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της.

Διάβασε ακόμα:

Μας ξάφνιασε: Η ατάκα της Kate Middleton στον πρίγκιπα William που θα μείνει στην ιστορία