Γέμισε τεστοστερόνη "made in Hollywood" το fashion show του οίκου Versace

Γέμισε τεστοστερόνη "made in Hollywood" το fashion show του οίκου Versace

Διάσημοι ηθοποιοί της αμερικανικής TV κατέκλυσαν το first row του show.

Επειδή αυτά τα καυτά αγόρια της αμερικανικής τηλεόρασης βαριούνται όλη την ώρα με τις νεόπλουτες βλαχάρες της Sunset Boulevard παίρνουν τα αεροπλάνα και τρέχουν στα Milan Fashion Week για να δουν λίγο πραγματική μόδα.

Στο show του οίκου Versace εμφανίστηκαν ο απολυμένος του Heroes, Zachary Quinto, ο ξανθός που βγάζει συνέχεια τα ρούχα του στο True Blood, Ryan Kwanten, o straight gayface πρωταγωνιστής του Gossip Girl, Chace Crawford και το gay αγοράκι του Glee που στην πραγματικότητα είναι straight, Darenn Criss. Όλοι οι παραπάνω απήλαυσαν το show του οίκου που μάλλον θα τους δώσει δωρεάν ρούχα για την επόμενη red carpet εμφάνιση τους.

Η εμφάνιση τους ήταν μάλλον αναμενόμενη γιατί όπως όλοι οι ηθοποιοί (που είναι γνωστοί τζαμπατζήδες) πρέπει κάτι να κάνουν για να κερδίσουν τα free blazers. Ο θηλυκός πληθυσμός του show συγκλονίστηκε με αυτή την αγέλη όμορφων αντρών, ενώ φήμες που θέλουν το gay πληθυσμό στην αίθουσα να λιποθυμά κρίνονται αναληθείς. Δεν ξέρω πάντως αν το κοινό κοίταζε το show ή τους celebrity.