Ποια διάσημη σταρ πολεμά το έγκλημα στο Λονδίνο;

Ποια διάσημη σταρ πολεμά το έγκλημα στο Λονδίνο;

Μπορεί να είναι η κόρη του «Άρχοντα του Σκότους» αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να γίνεται που και που η ηρωίδα του Λονδίνου.

Έχει υπάρξει τραγουδίστρια, ηθοποιός, πρωταγωνίστρια σε reality show γύρω από τη διάσημη οικογένειά της, το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για τα ρούχα της κόρης της Madonna, Lurdes, «Material Girl», πλέον όμως μπορεί να βάλει στο βιογραφικό της και την ιδιότητα «Μαχητής κατά του εγκλήματος».

Ο λόγος για την Kelly Osbourne, την κόρη του θρυλικού Ozzy, η οποία απ' ότι φαίνεται κατάφερε να αποτρέψει δύο εγκλήματα μέσα σε μία μέρα στη πόλη Λονδίνου.

Τη περασμένη Δευτέρα, η 26χρονη Kelly, ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο έπεσε πάνω σε δύο αγόρια που προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα αυτοκίνητο. «Μόλις σταμάτησα δύο αγόρια από το να ληστέψουν ένα αμάξι», έγραψε στη σελίδα της στο twitter, «Το μόνο που τους είπα ήταν "Έι!" και έτρεξαν σαν τον άνεμο. Δεν ήξερα πως είμαι τόσο τρομακτική!».

Μόλις μία ώρα μετά, η Osbourne φανέρωσε τη Wonder Woman που κρύβει μέσα της για άλλη μια φορά, πέφτοντας πάλι σε άλλα δύο αγόρια που αυτή τη φορά προσπαθούσαν να ρίξουν κάτω ένα αμάξι. «Τι στο καλό συμβαίνει απόψε;» έγραψε στο twitter. «Μόλις σταμάτησα δύο αγόρια που προσπαθούσαν να ρίξουν κάτω ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μπαστούνια του lacrosse! Τι πάει στραβά με την αστυνομία του Λονδίνου; Βρίσκομαι σε μία από τις πιο ακριβές γειτονιές του Λονδίνου και είναι σαν να βρίσκομαι στο γ***μένο Crimewatch! (διάσημη βρετανική σειρά που αναπαριστά και αναλύει εγκλήματα που έγιναν στο παρελθόν)».

Μια κόκκινη μπέρτα κι ένα ζευγάρι vinyl μπότες στην κυρία Osbourne αμέσως.