Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Ισπανίας;

Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Ισπανίας;

Στα σαράντα τρία της χρόνια κληρονόμησε μια τεράστια κληρονομιά, που την ανέβασε αμέσως στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες Ισπανίδες.

Ο πατέρας της είναι στο top 3 των πλουσιοτέρων ανθρώπων στον κόσμο. Η μητέρα της ήταν η πλουσιότερη γυναίκα στην Ισπανία, μέχρι τον θάνατό της τον περασμένο Αύγουστο. Τώρα ήρθε η ώρα εκείνη στα σαράντα τρία της χρόνια να γίνει η πλουσιότερη γυναίκα της Ισπανίας, κληρονομώντας το μεγαλύτερο μέρος από την περιουσία της μητέρας της.

Ο λόγος για την Sandra Ortega Mera, κόρη των ιδρυτών της Inditex, Amancio Ortega και Rosalia Mera. Η Sandra πια κατέχει το 100% της εταιρίας Rosp Corunna Participaciones Empresariales SL, που ελέγχει το 5,1% της Inditex, δηλαδή των εταιριών Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear και Bershka.

image content low 882440 20130817154111

Και αν το 5,1 σας φαίνεται μικρό ποσοστό, τότε να σας ενημερώσουμε πως η περιουσία αυτή τη στιγμή της Ortega Mera υπολογίζεται στα 7,3 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την νεαρότερη δισεκατομμυριούχο Ευρωπαία στη λίστα του Bloomberg και δίνοντάς της την 182η θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο που ασχολούνται με τη μόδα;

Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι Βρετανοί κάτω των 30 ετών;