Έχετε μεγάλη περιφέρεια; Ακμή; Μικρό στήθος; Δείτε πώς τα κρύβουν οι stars και πάρτε ιδέες

Έχετε μεγάλη περιφέρεια; Ακμή; Μικρό στήθος; Δείτε πώς τα κρύβουν οι stars και πάρτε ιδέες

Κάντο όπως οι stars και κρύψε τη δική σου μικρή ατέλεια...

ΑΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εκπρόσωπος Jennifer Lopez
Όταν ξεκίνησε μαθήματα χορού οι τύπου Twiggy συμμαθήτριές της απορούσαν πως αυτό το κορίτσι θα μπορέσει να κάνει καριέρα χορεύτριας με τόσο πισωκίνητο βάρος! Δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν ότι αυτό το «ελάττωμα» θα την έκανε διάσημη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πριν δούμε τις φωτογραφίσεις και τα video- clipτης Jennifer, τα φουσκωμένα οπίσθια κάθε άλλο παρά πλεονέκτημα ήταν για τις γυναίκες. Ευτυχώς όμως που ήρθε, τα παρουσίασε με αστείρευτη αυτοπεποίθηση και έδωσε στις μεσογειακού τύπου γυναίκες την δυνατότητα να είναι τόσο υπερήφανες που να τα κουνάνε χωρίς ίχνος ενοχής. Η J.Lo απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς τον σωματότυπό σου ακόμα και αν δεν θυμίζει σε τίποτα τις λεπτεπίλεπτες φιγούρες των μοντέλων στα περιοδικά. Δεν προσπάθησε με δίαιτες να χωρέσει στα συνηθισμένα πρότυπα των αδύνατων μοντέλων αλλά γιόρτασε τις καμπύλες της και δημιούργησε ένα υγιές πρότυπο που δίνει έμπνευση σε χιλιάδες κορίτσια.

Η λύση
Η Lopez ντύνεται πολύ σωστά με βάση τον σωματότυπό της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει μεγάλη περιφέρεια αλλά την μετέτρεψε με την αυτοπεποίθησή της στο πιο σέξι και θηλυκό σημείο του σώματός της. Ξέρει ότι το να προσπαθήσει να το κρύψει κάτω από φαρδιά ρούχα απλά θα την κάνει να δείχνει πιο φουσκωμένη. Προτιμά τα ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα της και τα υφάσματα που κολλάνε πάνω της τονίζοντας την μικρή μέση της αλλά αναδεικνύουν ταυτόχρονα τις καμπύλες της θυμίζοντας την alltimeclassicφαντασίωση των αντρών, Jessica Rabbit.

ΑΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ: ΧΟΝΤΡΟΙ ΜΗΡΟΙ

Εκπρόσωπος Beyonce
Τι και αν τα μπουτάκια της θυμίζουν την Βούλα Πατουλίδου στην Βαρκελόνη; Η Beyonce δεν προσπάθησε ποτέ να καλύψει τα πόδια της. Αντιθέτως φοράει με περηφάνια καυτά σορτσάκια, σούπερ μίνι φορέματα, κολάν και στενά παντελόνια. Έτσι χάρισε σε όλες μας την πλήρη απενοχοποίηση ενός ποδιού που δεν διαθέτει τις προδιαγραφές ανορεκτικού μοντέλου. Ξέρει όμως και πώς να τα πλασάρει σωστά. Όταν φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί τα παρουσιάζει με τον σωστό τρόπο: φροντίζει πάντα το ένα πόδι να είναι λίγο πιο μπροστά από το άλλο. Με αυτό τον τρόπο οι μηροί της δεν ενώνονται άρα δεν πιέζονται μεταξύ τους και μας επιτρέπει να την κοιτάμε από μια γωνία που δείχνει τα πόδια της πιο λεπτά. Επίσης ακολουθεί ακόμη ένα έξυπνο κόλπο. Προτιμά τα εντυπωσιακά, φουσκωτά χτενίσματα για να επιτυγχάνει ισορροπία όγκου στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματος. Επιπλέον το ότι δεν τα κρύβει κάτω από παντελόνια δείχνει πόσο πιστεύει στον εαυτό της και αυτό την κάνει ακόμη πιο θηλυκή.

Η λύση
Το κλειδί της επιτυχίας σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι να κρύψεις το μειονέκτημά σου. Πάρε μαθήματα από την χυμώδη Beyonceπου δεν είναι καθόλου ντροπαλή όταν έρχεται η ώρα να ντύσει τις καμπύλες της. Μπορεί να μην έχει αδύνατα πόδια αλλά επιστρατεύει την σεξουαλικότητά της για να τα μετατρέψει σε κάτι για να θαυμάσεις. Δεν διστάζει να φορέσει ακόμα και τα πιο «επικίνδυνα» ρούχα για τον σωματότυπό της, όπως τα στενα τζιν. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι αγαπάει πραγματικά το σώμα της γιατί το θεωρεί υγιές και θηλυκό. Αυτό της δίνει τον αέρα να φοράει ότι είναι στη μόδα και πάντα να την ταιριάζει.

ΑΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ: ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Εκπρόσωπος Cameron Diaz
Βλέπεις τις φωτογραφίες της και απορείς πως είναι δυνατόν αυτό το κορίτσι να τα έχει όλα τέλεια πάνω του; Πλησίασε όμως λίγο πιο κοντά και θα δεις ότι η ακμή είναι ο χειρότερος εχθρός ακόμα και των πλουσιότερων starτου πλανήτη. Ακόμα κι αν δεν το έχεις προσέξει (προφανώς οι στρώσεις του επαγγελματικού make– upκαι το ριχτό μαλλί δεν σε διευκολύνουν) τα σημάδια της ακμής που επιδεινώνονται μάλιστα μερικές εποχές τον χρόνο είναι πάντα εκεί. Η επιδερμίδα της δεν είναι το δυνατό της χαρτί γι’ αυτό κάνει τα πάντα για να προβάλλει τα υπόλοιπα θεϊκά χαρακτηριστικά της. Στο κόκκινο χαλί προτιμάει τα εντυπωσιακά φορέματα συνήθως μίνι για να αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της και στις καθημερινές της εμφανίσεις επιλέγει έντονα χρώματα σε ρούχα και αξεσουάρ για να ξεγελάσει τα φλας των παπαράτσι.

Η λύση
Βοήθησε την επιδερμίδα σου πίνοντας πολύ νερό σε καθημερινή βάση, αποφεύγοντας τα junk food και τα γαλακτοκομικά και καταναλώνοντας πολλά φρούτα. Αν το πρόβλημα επιμένει φρόντισε πριν πέσεις για ύπνο να καθαρίζεις σωστά το πρόσωπό σου από το make-up. Γέμισε τον νιπτήρα με χλιαρό νερό και πλύνε το πρόσωπο σου πολλές φορές. Είναι το καλύτερο φυσικό ενυδατικό. Μην ξεχνάς επίσης και αυτό το μικρό μυστικό μακιγιάζ: πριν απλώσεις την βάση του μακιγιάζ για να μην γυαλίζεις άπλωσε μία ενυδατική κρέμα που να μην είναι καθόλου λιπαρή. Για να φωτίσεις ακόμα περισσότερο το πρόσωπό σου χρησιμοποίησε και κονσίλερ.

ΑΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ: ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ

Εκπρόσωπος Keira Knightley
Το αντρικό fanclub της είναι τεράστιο αλλά το νούμερο σουτιέν της είναι μικρό! Μπορεί να μην θεωρείται σύμβολο του σεξ και μπορεί οι αναλογίες της να θυμίζουν αγοροκόριτσο, όμως, όλες οι φοιτητικές εστίες στην Αγγλία είναι γεμάτες με τα πόστερ της. Πως τα κατάφερε; Αρχικά διασκέδασε το θέμα μιλώντας ανοιχτά και χωρίς ντροπή για το μικρό της στήθος κατηγορώντας τα λίγα κιλά που είχε πάντα. Έτσι κατάφερε να αυτοσαρκαστεί και να αποστομώσει τους επικριτές της, δείχνοντας σε όλους πόσο άνετη είναι με την εικόνα της. Επιπλέον διαθέτει πολλά άλλα χαρίσματα. Το σώμα της είναι αθλητικό, ιδιαίτερα γυμνασμένο, έχει δυνατούς ώμους και ανακάλυψε νωρίς ποια ρούχα αναδεικνύουν την πιο σέξι πλευρά της. Δεν την νοιάζει πόσο μικρό είναι το στήθος της γιατί έχει συμφιλιωθεί με το μέγεθος τους και τραβάει την προσοχή των φλας στα μακριά πόδια της, στους αδύνατους γοφούς της, στην τέλεια πλάτη και βέβαια στο αλαβάστρινο πρόσωπό της.

Η λύση
Η γκαρνταρόμπα της αποτελείται μόνο από ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα στο σώμα της. Προτιμά τις χαλαρές γραμμές, τα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα της, τα μεταξωτά φορέματα που της δίνουν ύψος και την κάνουν να μοιάζει με κορίτσι που ξεπήδησε από την αιθέρια δεκαετία του ‘30. Αν θέλει να ντυθεί σέξι κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν (το μικρό στήθος σου δίνει αυτό το πλεονέκτημα) και αναδεικνύει το ντεκολτέ της με πολύ βαθιά ντεκολτέ και αθλητικά T- shirts.