Hair Tuck: Το μεγαλύτερο trend της χρονιάς δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ!

Hair Tuck: Το μεγαλύτερο trend της χρονιάς δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ!

Η τάση που λατρεύει η Olivia Palermo και μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ, σήμερα κιόλας

Φυσικά, είναι πολύ εύκολο να δείχνεις στιλάτη και κομψή, αλλά και να συμβαδίζεις με τις εκάστοτε τάσεις τις μόδας, όταν έχεις και το ανάλογο budget για να ξοδέψεις. Το "hair tuck", όμως, είναι μία από τις φετινές τάσεις, που, ευτυχώς, δε χρειάζεται ούτε χρήματα, ούτε έρευνα αγοράς στα μαγαζιά!

Δες επίσης: Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που θα φοράμε όλες οι γυναίκες το 2016

Το Μάρτιο του 2011 η Phobe Philo, στο τέλος του show για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 του οίκου Céline, υποκλίθηκε στο κοινό της και άθελά της(;) δημιούργησε ένα νέο trend. Η ίδια έβαλε τα μαλλιά της μέσα από τη μπλούζα της και λίγο καιρό μετά, είδαμε το mini-trend να κυριαρχεί στις εμφανίσεις γνωστών it-girls όπως οι αδελφές Olsen, η Olivia Palermo, η Gigi Hadid, και η Jamie Chung, ανάμεσα σε άλλες.

Υιοθέτησέ το τώρα με τον εξής τρόπο: Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή κοτσίδα(ή και όχι) και τοποθέτησέ τα μέσα από τη μπλούζα σου. Δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό με πλεκτά ζιβάγκο πουλόβερ, αλλά και με oversized κασκόλ, φορεμένα σαν πόντσο, ενώ σε "σώζει" κυριολεκτικά, τις bad hair days.

hair tuck 0c3c5

Δες στην παραπάνω gallery πώς φορέθηκε ήδη το trend στην πασαρέλα, αλλά και από γνωστά style icons και βάλε το hair tuck στη ζωή σου, από σήμερα κιόλας.