Πώς θα αποκτήσεις «παριζιάνικο» αέρα στα looks σου, όπως ακριβώς η Κλέλια Ανδριολάτου

Πώς θα αποκτήσεις «παριζιάνικο» αέρα στα looks σου, όπως ακριβώς η Κλέλια Ανδριολάτου

Η λαμπερή ηθοποιός αυτήν την άνοιξη μας ξεναγεί στη δική της Αθήνα, προτείνοντάς μας τέσσερα Karl Lagerfeld σύνολα από τη ready-to-wear«summer tailoring» συλλογή με… άρωμα Ελλάδας. Είσαι έτοιμη να περιπλανηθείς μαζί της;

Αδιαμφισβήτητα, τα χρώματα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας «κεφάλαια» στον χώρο της μόδας, με τα pastels να έχουν ταυτιστεί στη συνείδησή μας με την άνοιξη, ως η ρομαντική πλευρά της spring «παλέτας». Και αυτό, διότι μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό look, να εκτοξεύσουν τη δυναμική των εμφανίσεών μας και παράλληλα, να μας προσφέρουν μία stylish επιλογή, την οποία μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους της πόλης.

Από το baby pink, έως το cashmere μπλε που θυμίζει θάλασσα και το φωτεινό κίτρινο, που μοιάζει με τις ακτίνες του ήλιου, τα pastels αποτελούν τις αγαπημένες μας χρωματικές επιλογές. Γιατί εκτός των άλλων, προσδίδουν έναν «αέρα» ρομαντισμού, αλλά και έναν sophisticated χαρακτήρα, θυμίζοντας τις αγαπημένες μας fashion insiders.

Και μιας που αναφερθήκαμε στις αγαπημένες μας fashioninsiders, που κάθε εποχή παρακολουθούμε για να αντλήσουμε στυλιστικά tips, δεν θα γινόταν να αφήσουμε έξω από την «εξίσωση» την Κλέλια Ανδριολάτου. Βλέπεις, με τον παριζιάνικο «αέρα» της, η λαμπερή ηθοποιός αυτήν την άνοιξη μας ξεναγεί στη δική της Αθήνα, προτείνοντάς μας τέσσερα Karl Lagerfeld σύνολα από τη ready-to-wear«summer tailoring» συλλογή με… άρωμα Ελλάδας. Είσαι έτοιμη να περιπλανηθείς μαζί της;

Η bouclé τάση του ‘50 επιστρέφει

Αλήθεια, τι είναι αυτό που κάνει την Κλέλια Ανδριολάτου,μία από τις αγαπημένες μας fashionistas, με αποτέλεσμα να την ακολουθούμε πιστά σε κάθε της «βήμα»; Μάλλον, είναι ο τρόπος που καταφέρνει και συνδυάζει τα looks της, με fashionable items που σίγουρα, μπορούν να ταιριάξουν και στον δικό μας χαρακτήρα.

Η φετινή άνοιξη λοιπόν, αποκτάει έναν πιο boucléχαρακτήρα, τον οποίο μάλλον θα υιοθετήσουμε, καθώς παρακολουθούμε την αγαπημένη μας celebrity να επιλέγει ένα bouclé bomber jacket από 3D fashion mesh σε ροζ αποχρώσεις, το ασορτί baseball hat του, αλλά και ένα all-day jean παντελόνι. Και με μόλις τρία items, τη βλέπουμε να ξεκινάει τη μέρα της με παριζιάνικο στυλ, δίνοντας έμφαση στα υφάσματα της συλλογής Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024 της Karl Lagerfeld.

IMG_6344.jpeg

H άνοιξη φέτος «λέει» Broderie anglaise δαντέλα και bias cuts

Αλήθεια, εσύ τι έχεις ακούσει για την broderie anglaiseδαντέλα και τα bias cuts; Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις πολλά, αρκεί να ανακαλύψεις τη νέα συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024 της Karl Lagerfeld, για να δεις, πώς τα δύο αυτά στοιχεία καταφέρνουν και δίνουν στα looks έναν playful και φρέσκο αέρα. Πάντα φυσικά, με τη βοήθεια νέων υλικών και υφασμάτων που συνθέτουν τα απόλυτα summer tailoreditems.

Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο η αγαπημένη μας Κλέλια Ανδριολάτου επιλέγει να φορέσει ένα matching λευκό σετ της συλλογής με broderie anglaiseπαντελόνι και off-shoulder μπλούζα, αλλά και την K/Moonκαθημερινή τσάντα, που «έρχεται» να γίνει η αγαπημένη μας. Μήπως θα ήθελες και εσύ, στην απογευματινή σουβόλτα να πεις «ναι» σε αυτήν την ultra chic επιλογή;

IMG_6345.jpeg

Η animal print τάση που αναδιαμορφώνεται

Ας είμαστε ρεαλίστριες, η animal print τάση βρίσκεται ανάμεσα στα πιο διαχρονικά fashion statements όλων των εποχών και είναι πάντα relevant. Ωστόσο, επειδή συχνά δυσκολευόμαστε να συνδυάσουμε τα giraffe print items της γκαρνταρόμπας μας, παίρνουμε έμπνευση από τις fashioninsiders. Παίρνουμε έμπνευση από την Κλέλια.

Ποιο είναι το animal print look που επιλέγει η ίδια για τις day-to-night εμφανίσεις της; Είναι το giraffe print ofshoulder top και το αντίστοιχο λινό παντελόνι με την «υπογραφή» της Karl Lagerfeld, η οποία αναδιαμορφώνει τα γραφικά της μοτίβα με το KL logo και το οργανικό 100% λινό ύφασμα, ώστε να δώσουν στην Κλέλια Ανδριολάτουαλλά και σε εμάς τα all-day hero pieces της γκαρνταρόμπας μας.

IMG_6346.jpeg

Ο day-to-night χαρακτήρας των ανοιξιάτικων dresses

Τελειώνοντας αυτό το άρθρο, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον day-to-night χαρακτήρα των φορεμάτωντης συλλογής Karl Lagerfeld, που μάλιστα ενισχύουν την iconic ασπρόμαυρη παλέτα του οίκου, με τα αγαπημένα μας pastel χρώματα -ανοιχτό ροζ, cashmere μπλε, φωτεινό κίτρινο.

Και για να καταλάβεις τι εννοούμε, αρκεί να δεις το lookπου επέλεξε η Κλέλια Ανδριολάτου με το cashmere μπλε φόρεμα με silk υφή, νέο μήκος και ασύμμετρα κοψίματα -χαρακτηριστικά γνωρίσματα της συλλογής- για να δημιουργήσει το δικό της σημείο αναφοράς.

IMG_6347.jpeg

Η άνοιξη είναι η εποχή των χρωμάτων και πόσο μάλλον των pastels. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά η αγαπημένη μας Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία μας ξενάγησε στη «δική» της Αθήνα, δείχνοντάς μας πώς επιλέγοντας μερικά total looksαπό τη συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024 της KarlLagerfeld, μπορούμε να προσθέσουμε έναν παριζιάνικο «αέρα» στην ημέρα μας, πάντα όμως, με άρωμα Ελλάδας. Είσαι έτοιμη, να πεις το μεγαλύτερο «ναι» στα πιο «summertailoring» outfits;

Bρες τη συλλογή στα simple-caracters.gr, vassiliscuir.com, imatio.gr , duomo.gr και σταAttica Department Stores

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710

photo & video credits: @kaplanidis

video edit: @rollingscoprio

location: @heteroclitoathens & @thefoundrysuitesathens