The Stop Bag

The Stop Bag

Η The Body Shop Λανσάρει την Περιορισμένης Κυκλοφορίας «The STOP bag» σε συνεργασία με την Tamara Mellon OBE.

Η STOP bag διαθέτει τα αποτυπώματα των χεριών της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού Nicole Kidman, της ηθοποιού Joanna Lumley, του Super Chef Jamie Oliver, του μουσικού και παραγωγού Mark Ronson, της βραβευμένης με Oscar και Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως των Η.Ε Mira Sorvino καθώς και του παρουσιαστή του CNN Piers Morgan, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την εκστρατεία.

Όλοι αυτοί οι υποστηρικτές της εκστρατείας ανά τον κόσμο καταθέτουν το αποτύπωμά τους προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αποκλειστικό σχέδιο. Η Tamara Mellon OBE, έχει σχεδιάσει μία αποκλειστική τσάντα για την εκστρατεία της The Body Shop και του ECPAT «Stop Sex Trafficking of Children & Young People» (SST).

Η STOP bag παράγεται από 100% βαμβακερό υλικό από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες ώστε να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με στυλ – γνωρίζοντας παράλληλα ότι συνεισφέρετε σ' ένα σκοπό που αξίζει. Η τσάντα, είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και θα είναι διαθέσιμη από τις 3/10 στα καταστήματα της The Body Shop και τα κέρδη από τις πωλήσεις της θα διατεθούν προς ενίσχυση της Εκστρατείας Stop Sex Trafficking of Children & Young People.