Balletcore makeup: 3 απλά βήματα για να πετύχεις το μακιγιάζ της μπαλαρίνας

Ευαγγελία Αλπίδου

Το balletcore trend είναι εμπνευσμένο από το signature look που έχουν οι μπαλαρίνες, με τον ψηλό κότσο και τα ροδαλά ζυγωματικά να ακτινοβολούν τη νεανική φρεσκάδα της επιδερμίδας.

Το balletcore trend είναι μία τάση στο μακιγιάζ που γνωρίσαμε πέρυσι από τις beauty lovers στο TikTok, ενώ με την έλευση της άνοιξης του 2024 εξελίσσεται σε μία από τις hot τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς. Το balletcore trend είναι εμπνευσμένο από το signature look που έχουν οι μπαλαρίνες, με τα μαλλιά πιασμένα με έναν ψηλό κότσο και τα ροδαλά ζυγωματικά να ακτινοβολούν τη νεανική φρεσκάδα της επιδερμίδας.

Η Victoria Beckham έχει «εμμονή» με τα eye patches και τα nude κραγιόν

Το balletcore μακιγιάζ, είναι τόσο για πρωινά looks καθώς αποπνέει μία αβίαστη φρεσκάδα, αλλά ενδείκνυται και για βραδινά looks που ισορροπούν ανάμεσα στον ρομαντισμό και στο sexiness. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ η ισορροπία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας. Ελαφριές και ανάλαφρες υφές σε συνδυασμό με τις 50 shades of pink είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024. Για να πετύχεις το viral μακιγιάζ του TikTok θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα...

3 απλά βήματα για να πετύχεις το viral makeup trend του TikTok:

320024411_774498574010150_8128485824930902100_n.jpg

@dimitrishair

Glow skin

Tο μυστικό για ένα λαμπερό δέρμα κρύβεται στη skincare routine. Η καλή ενυδάτωση, λοιπόν, είναι το πιο σημαντικό step για το balletcore μακιγιάζ. Αφού εφαρμόσεις πρώτα την ενυδατική κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα θα χρειαστείς ένα ελαφρύ foundation και αρκετό highlighter για να φωτίσεις τα ζυγωματικά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Μαλλιά μέχρι τους ώμους: Το stylish κούρεμα που δεν χρειάζεται συντήρηση!

50 shades of pink

Η clean girl αισθητική έρχεται να αποτυπωθεί στο μακιγιάζ της μπαλαρίνας. Παστέλ ροζ σκιές, έντονα ροδαλά ζυγωματικά, αλλά και ροζ κραγιόν ή gloss στα χείλη χαρίζουν μία ζωντάνια στην επιδερμίδα και ένα ξεκούραστο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CnfSjHsoj-v/

Shimmer σκιές

Στα βλέφαρα μπορείς να επιλέξεις περλέ ή ιριδίζουσες σκιές οι οποίες θα κάνουν το βλέμμα πιο φωτεινό και ξεκούραστο. Τέλος, η mascara είναι αυτή που θα ολοκληρώσει το τελικό makeup look.

Extra tip:

Για να χαρίσεις ένα level up στη συνολική εικόνα μην ξεχάσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου έναν ψηλό κότσο -τον κότσο της μπαλαρίνας-. Επιπλέον, για να πετύχεις το επιθυμητό makeup look που θα κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ζωντανή και αλαβάστρινη όλες τις ώρες της ημέρας, επίλεξε προϊόντα σε υγρή μορφή.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά beauty items που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το balletcore makeup look. Ρίξε μία ματιά...

Κάνε τη γραμμή του eyeline -χωρίς μολύβι- μόνο με τη mascara