Όταν ρεπόρτερ δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από... μπαμπουίνο! Ένα ξεκαρδιστικό video για τα απρόοπτα του επαγγέλματος!

Γωγώ Φούντα
Όταν ρεπόρτερ δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από... μπαμπουίνο! Ένα ξεκαρδιστικό video για τα απρόοπτα του επαγγέλματος!

Mακράν ο πιο... ερωτιάρης μπαμπουίνος του κόσμου!

Κι αν έχουμε δει παράξενα και αταίριαστα ειδύλλια, με τον έρωτα τελικά να τα νικάει όλα και να βασιλεύει, αλλά το συγκεκριμένο, όσο ανοιχτόμυαλοι κι αν είμαστε, δυσκολευόμαστε κομματάκι να το δεχτούμε! Αναφερόμαστε στο πάθημα μιας, βραβευμένης με Emmy ρεπόρτερ, η oποία έπεσε θύμα των απροόπτων του επαγγέλματος, κερδίζοντας το θαυμασμό ενός αρκετά ιδιαίτερου... αρσενικού!

Η Sabrina Rodriguez λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικά με την κοινωνικότητα των... μπαμπουίνων! Πήγε λοιπόν στο ζωολογικό κήπο, κάθισε ακριβώς μπροστά από τον χαριτωμένο μπαμπουίνο Μickey και έπιασε δουλίτσα! Υπολόγισε όμως, όχι χωρίς τον ξενοδόχο, αλλά χωρίς τις ορέξεις του Mickey ο οποίος μπήκε στο πλάνο και άρπαξε το δεξί στήθος της ρεπόρτερ με θράσσος και τόλμη θα λέγαμε! Φυσικά το να μπορέσει η Sabrina να ξεφύγει από τον ερωτίλο μπαμπουίνο ήταν τουλάχιστον αδύνατο, με αποτέλεσμα, με όση ψυχραιμία της είχε απομείνει, να συνεχίσει το ρεπορτάζ!

Δεν ξέρουμε αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι το video που ακολουθεί θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας!