Μια απολαυστική συνέντευξη με τον Ηλία Μπόγδανο!

Κάππη Μελίνα
Μια απολαυστική συνέντευξη με τον Ηλία Μπόγδανο!

Το next big thing της ελληνικής rock μουσικής σκηνής!

Τον Ηλία τον συνάντησα πρώτη φορά στην κοινή μας αγάπη, στο Rock&Roll, σε ένα από τα sold out live του αφού είναι ο Frontman των INCO!Είναι ένα παιδί γεμάτο ενέργεια, αεικίνητος, ακούραστος, με εξαιρετική σκηνική παρουσία που σε παρασύρει!Από τα πράγματα που εκτίμησα εξ'αρχής σε εκείνον είναι η ευγένεια, η αμεσότητα και το πηγαίο του χαμόγελο, που νομίζω ότι δεν φεύγει ποτέ από το πρόσωπο του!Αγαπάει το Instagram και μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητας του η οποία περιλαμβάνει μια πολύ ισορροπημένη διατροφή (την οποία ζηλεύω), πολλές ώρες γυμναστικής (μακάρι να έκανα τις μισές) και φυσικά άφθονη μουσική!Μάλιστα,σε όλα αυτά, πρόσφατα προστέθηκε και το YFSF καθώς ο Ηλίας είναι ένας από τους παίκτες του φετινού show και όπως σε όλα όσα κάνει είναι εξαιρετικός. Έτσι, κάπου εδώ αναρωτιέμαι μήπως η δική του μέρα έχει περισσότερες από 24 ώρες!

Ας γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα αυτό τον ταλαντούχο άνθρωπο.

iliasbogdanos 70133972 2494490757439116 2851265209670991415 n


Πότε ξεκίνησες να τραγουδάς;Σκέφτηκες ποτέ να ακολουθήσεις τις σπουδές σου στα οικονομικά ή η μουσική ήταν μονόδρομος για εσένα;

Οι γονείς μου έδωσαν το αρχικό ερέθισμα όταν με έγραψαν στο δημοτικό ωδείο για να μαθω πιάνο και θεωρία μουσικής σε ηλικία 5 ετών.Στο γυμνάσιο πήρα την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα και ξεκίνησα να τζαμάρω κομμάτια που μου άρεσαν.Σύντομα βρέθηκα στο στούντιο με μερικά φιλαράκια και ετσι η μπαντα έγινε καθημερινότητα.Η πρώτη μου συναυλία ήταν στη σχολική γιορτή οπου ερμηνευσα The Cure, Red Hot Chili Peppers, Sum 41 και Rise Against!

Έχεις συνυπάρξει μουσικά με τον Robbie Williams τι πιστεύεις ότι κάνει έναν καλλιτέχνη να ξεχωρίζει;

Ναι, είναι ένα απο τα highlights της καριέρας μου.Θεωρώ πως ξεχωρίζεις μόνο αν είσαι ο εαυτός σου.

Εν μέσω καραντίνας κυκλοφορήσατε το νέο σας τραγούδι «Δεν είναι αρκετό» και δημιουργήσατε το videoclip με τη συμμετοχή του κόσμου που σας ακολουθεί.Πώς ένιωσες με την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του;

Δεν περίμενα τέτοια απήχηση σε καμία περίπτωση! Όταν ξεκίνησαν να έρχονται τα βίντεο απο κάθε γωνιά της χώρας συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά πόσο η μουσική ενώνει.Το screen time εκείνης της περιόδου ήταν 15 ώρες την μέρα, γιατί μάζευα τα βίντεο και τα έστελνα στον σκηνοθέτη μας. Με πιστεύεις οτι με όλη την ενέργεια του κόσμου δεν το καταλάβαινα πότε περνούσε η μέρα;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έγραψε για εσάς το «Μη Μ΄Αγαπάς».Είναι στα άμεσα σχέδια σας μια νέα μεγάλη συνεργασία;

Ναι και είναι φοβερή τιμή για εμάς.Θα το δούμε, αλλά αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι η επόμενή μας κυκλοφορία, είναι ένα κομμάτι που έχω γράψει ο ίδιος.

Στο YFSF εκπροσωπείς το ίδρυμα «Μέλισσα Ορφανοτροφείο».Γιατί διάλεξες τον συγκεκριμένο οργανισμό, ποια είναι η σχέση σου με τα παιδιά;

Η αλήθεια είναι οτι είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος με την κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών γι’ αυτό και το επέλεξα.Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή και όταν βρίσκονται παιδιά φίλων ή συγγενών στην παρέα μας αφιερώνω ώρες μαζί τους.

Πριν κάποια χρόνια είχες ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή.Πόσο σε επηρέασε;Άλλαξε με κάποιο τρόπο τη ζωή σου;

Φυσικά!Μου έμαθε να χαμογελάω κάθε φορά που συναντώ μικρά προβλήματα ή δυσκολίες και να βλέπω τη θετική μεριά στα πάντα.

Ο έρωτας στη ζωή σου σε κάνει πιο δημιουργικό ή σε απορροφά από οτιδήποτε άλλο;

Η αλήθεια είναι οτι έχω καιρό να ερωτευτώ,αλλά θυμάμαι οτι σίγουρα με κάνει καλύτερο άνθρωπο με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για ζωή.

iliasbogdanos 54511837 2172427306401360 1268630511243180510 n

Τι σε ελκύει και τι σε απωθεί σε μια γυναίκα;

Με ελκύει η θετική ενέργεια και το χαμόγελο.Με απωθεί η ζήλια.

Είσαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος!Πώς αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο;

Δεν περίμενα να είμαι τοσο happy γιατί είμαι workaholic και δεν θέλω να ‘χάνω χρόνο’ και να μένω πισω.Τα έβαλα όμως κάτω τα και είπα οτι κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο να αναπροσαρμόσεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου και να πορευτείς με τα δεδομένα που έχεις. Γιαυτό και βρήκα πράγματα να κάνω με την δεδομένη κατάσταση, όπως το video clip του Δεν Είναι Αρκετό.Επίσης γράφω αρκετά μουσική μιας και έχω χρόνο να σκεφτώ, κάτι που είναι πιο δύσκολο όταν η καθημερινότητα πιέζει.

Μελλοντικά φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάνει solo καριέρα ή είσαι «ομαδικός παίκτης»;

Όχι δεν το φαντάζομαι προς το παρόν αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα σταματήσω.

Κλείνοντας, ποιο είναι το μεγαλύτερο και πιο τρελό σου όνειρο που θες να μοιραστείς μαζί μας;
Να κάνω κομμάτι με τον Ed Sheeran :)

Αυτός ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος και τον ευχαριστούμε πολύ για όσα μοιράστηκε μαζί μας!

Τον βρίσκετε στο προσωπικό του Instagram και τα τραγούδια των INCO κυκλοφορούν απο την Cobalt Music!