Βρες ποιο jean σου ταιριάζει!

Κάππη Μελίνα
Βρες ποιο jean σου ταιριάζει!

Plus όσα ξεχώρισα και σου προτείνω!

Είναι ίσως το δημοφιλέστερο είδος ρούχου, διαχρονικό, ευκολοφόρετο μπορεί να συνδυαστεί με sneakers, πέδιλα, σανδάλια, high heels και να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επίσης, είναι κατάλληλο για όλο το χρόνο και για κάθε περίσταση εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπου απαιτείται πιο formal dress code. Ωστόσο, γνωρίζεις ποιος τύπος jean είναι ο ιδανικότερος για εσένα; Για καλή μας τύχη το 2021 είναι η χρονιά που κυριαρχούν τα ψηλόμεσα, με φαρδιά γραμμή jeans που κολακεύουν σχεδόν όλους τους σωματότυπους είναι άνετα και φοβερά stylish!
Ας δούμε μαζί τα jean που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Έχω επιλέξει για εσένα τα αγαπημένα μου καθώς και που μπορείς να τα βρεις!

Mom fit
Τα mom fit jeans επέστρεψαν και προσωπικά τα θεωρώ εξαιρετική επιλογή για όλες αφού κολακεύουν την μέση διακριτικά χωρίς να τονίζουν σημεία που δεν θέλουμε ενώ παράλληλα το γεγονός ότι στενεύουν στο κάτω μέρος βοηθά ώστε να φαίνεται πιο καλοσχηματισμένη η σιλουέτα. Καταφέρνουν το εξής μαγικό, γεμίζουν τα πολύ skinny σώματα και παράλληλα αναδεικνύουν σωστά τις καμπύλες! Λατρεμένος συνδυασμός με lace up γόβες.

unnamed
barbara flowers2
TheKnls boyfriend


Καμπάνα
Διαχρονική επιλογή που οι περισσότερες έχουμε ή είχαμε κάποια στιγμή στην ντουλάπα μας. Στην δική μου υπήρχε πάντα τουλάχιστον ένα jean παντελόνι σε γραμμή καμπάνα από όταν ήμουν έφηβη μέχρι σήμερα το οποίο συνήθως συνδυάζω με flat παπούτσια ή ankle boots. Σπάνια επιλέγω high heels αφού η καμπάνα μας κάνει να φαινόμαστε ψηλότερες και με λεπτότερα πόδια! Στα plus, είναι ίσως η καταλληλότερη επιλογή αν έχεις περιφέρεια γιατί εξισορροπεί πολύ τις αναλογίες του σώματος!

unnamed 1


Skinny
Για να είμαι ειλικρινής είναι ο τύπος jean που μέχρι πρόσφατα υπήρχε σε όλα τα βασικά χρώματα και τον επέλεγα κυρίως λόγω της ευκολίας του, να συνδυάζεται με όλα. Ωστόσο, είναι αρκετά «δύσκολος» και δεσμευτικός τύπος jean αφού ταιριάζει κυρίως σε πολύ skinny σιλουέτες και σώματα με καμπύλες συχνά αδικούνται. Αν βέβαια το αγαπάς και σου αρέσεις μέσα σε αυτό εννοείται να το επιλέξεις απλά θα σε συμβούλευα να προτιμήσεις ένα ψηλόμεσo skinny jean με oversized top.

045 212901 90 1
5206987796577 1 8


Wide leg
Μοιάζουν πολύ με τα παντελόνια καμπάνα με την διαφορά ότι είναι σε ίσια γραμμή και δεν ανοίγουν μόνο στο τελείωμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ταιριάζουν πραγματικά σε όλες μας χωρίς καμία εξαίρεση και θεωρώ ότι είναι και πολύ πιο σύγχρονα ως αισθητική οπότε αν θες κάτι σε φαρδιά γραμμή επίλεξε wide leg jean τα οποία και θα βρεις σε πολλές αποχρώσεις!

TheKnls fardiagrammi
marissa light ripped


Αγαπημένη μου ελπίζω να σε βοήθησα και να σου έδωσα μερικές ιδέες για τις επόμενες αγορές σου! Μπες στην gallery για να δεις που θα βρεις τα παραπάνω jeans!
Μέχρι την επόμενη φορά με βρίσκεις στο Instagram εδώ!


Διάβασε ακόμα:«Οι 10 δυναμικές γυναίκες που επηρέασαν τον κόσμο της μόδας».