Τι λέει η Οuidad για τις μπούκλες;

Τι λέει η Οuidad για τις μπούκλες;

Η ειδική hair stylist στα κατσαρά μαλλιά, σχολιάζει το αγαπημένο της θέμα.

«Πιστεύω ότι τα μαλλιά με μπούκλες είναι τα ωραιότερα, και θέλω να τα αγαπάτε καθημερινά» λέει η Quidad. «Ως επαγγελματίας stylist πέρασα τα τελευταία 26 χρόνια μαθαίνοντας τους καλύτερους τρόπους για να κόβω, να ρυθμίζω και να φορμάρω τον πιο 'απαιτητικό' τύπο μαλλιών στον κόσμο και στόχος μου είναι να μοιραστώ τις γνώσεις μου σχετικά με το πώς μπορούν οι άνθρωποι με σγουρά μαλλιά να έχουν τον έλεγχό τους».

«Για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με τις μπούκλες, πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας –και στα μαλλιά μας!– τρία πράγματα: ενυδάτωση για λάμψη γεμάτη υγεία, ελαχιστοποίηση του φριζαρίσματος για να φορμάρονται οι μπούκλες και έλεγχο του όγκου για αποτέλεσμα που διαρκεί. Ο συνδυασμός και των τριών αυτών στόχων σε ένα προϊόν είναι ο λόγος της συνεργασίας μου με το Sunsilk: ένα ελιξίριο ζωής για τα σγουρά μαλλιά».

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα σγουρά, άγρια μαλλιά είναι και τα πιο ανθεκτικά, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύθραυστα. Τα σγουρά μαλλιά θέλουν ειδικά προϊόντα που τα θρέφουν και ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους» λέει η Uidad και συνεχίζει «Το Curl-Lock του Sunsilk θα κάνει πιο εύκολο το φορμάρισμα των μαλλιών σας – και θα γίνει το μοναδικά απαραίτητο σύστημα περιποίησης για κορίτσια με μπούκλες σε όλο τον κόσμο».

«Θέλω κάθε γυναίκα ή κοπέλα με σγουρά μαλλιά στον κόσμο να αγαπήσει τις μπούκλες της και να πάψει να κατηγορεί τον τύπο των μαλλιών της. Το προϊόν που συνδημιούργησα με το Sunsilk θα βοηθήσει τις γυναίκες να απολαύσουν τις ίδιες τους τις μπούκλες – και ελπίζω να τις ενθαρρύνω να νιώθουν σιγουριά γι' αυτές!» καταλήγει.