Οι αρωματοποιοί που δημιουργούν για την The Body Shop

Οι αρωματοποιοί που δημιουργούν για την The Body Shop

Τρία ηλιόλουστα αρώματα που δημιουργήθηκαν από τον κορυφαίο οίκο αρωματοποιίας IFF.

Η θερινή συλλογή των αρωμάτων The Body Shop δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την IFF, μία από τις κορυφαίες αρωματοποιίες παγκοσμίως από το 1833. Οι πεπειραμένοι αρωματοποιοί Dominique Ropion, Loc Dong και Domitille Bertier έκαναν τα μαγικά τους σε τρία από τα πιο δημοφιλή αρώματά για να δημιουργήσουν τη θερινή κολεξιόν Summer Fragrance Collection. Ζουμερά σαν καλοκαιρινά φρούτα, δροσερά σαν τη θάλασσα, αποπλανητικά σαν τροπικό ηλιοβασίλεμα. Κάθε άρωμα προσθέτει μια δροσερή, ηλιόλουστη νότα στα γνωστά Love Etc...™, Dreams Unlimited™ και White Musk®, συμπυκνώνοντας την ουσία των αγαπημένων συναισθημάτων του καλοκαιριού.

Ο Dominique Ropion, αστέρας της αρωματοποιίας, συχνά συνδυάζει το παλιό με το νέο – και αυτό έκανε και με το Love Etc...™ Sun Kiss, προσθέτοντας στο παραδοσιακό κεχριμπάρι μια ιδέα από δροσερό νεκταρίνι. Ανάμεσα στα άλλα αρώματα που έχει δημιουργήσει ο Dominique περιλαμβάνονται τρανταχτά ονόματα όπως το Pure Poison του Christian Dior, το Alien του Thierry Mugler και το L'Homme YSL του Yves Saint Laurent.

Ο Loc Dong αγαπά τα ασυνήθιστα υλικά – και θέλει να μεταδώσει αυτή του την αγάπη και στους άλλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαφορετικής του άποψης για τα αρώματα είναι το Dreams Unlimited™ Sun Fresh, που συνδυάζει τονωτικά σταγονίδια της θάλασσας με φρουτώδεις πινελιές καρπουζιού. Στις άλλες κορυφαίες δημιουργίες του περιλαμβάνεται το Versace του Versace, το Euphoria του Calvin klein, το Be Delicious Night της Donna Karan και το Marc Jacobs του Marc Jacobs.

Η καινοτομία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του πνεύματος της Domitille Bertier, που σε κάθε άρωμά της προσθέτει και μια απρόσμενη πινελιά. Με το White Musk® Sun Glow, η Domitille έμεινε πιστή στις απόψεις της, παίρνοντας ως βάση το μόσχο και ζωντανεύοντάς τον με μια ιδέα λεμονιού και παιωνίας για να δημιουργήσει κάτι αληθινά μοναδικό. Πρόσφατα, η Domitille εμπνεύστηκε το Lavender Flower Water της Chloe, ενώ είναι και ο ιθύνων νους πίσω από αρώματα όπως το Boss in Motion του Hugo Boss, το Hot Water του Davidoff και το Flowerbomb των Viktor & Rolf.