Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας “Creative Photography” από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας “Creative Photography” από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο “Romantso”

Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.

Το “Romantso”, το πρώην κτίριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου εντύπου, αποτελεί έναν εικαστικό χώρο, που προβάλει τις τέχνες, τη σύγχρονη αισθητική και την pop-art τάση της εποχής μας και τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει τα έργα και τις ανησυχίες των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!


Η φετινή έκθεση φωτογραφίας αποτελεί μια πρόσκληση και μία πρόκληση. Πρόσκληση σε ένα δυνητικό εργαστήριο, όπου το κοινό μπορεί να συναντήσει τους νέους καλλιτέχνες, και τον ιδιαίτερο τρόπο, που υιοθετεί καθένας από αυτούς για να επεξεργαστεί τις ιδέες του και ταυτόχρονα πρόκληση για τους ίδιους τους δημιουργούς, που βρίσκονται σε ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο πεδίο επιλογών.


Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν έργα νέων δημιουργών, τα οποία εκτείνονται σε όλα σχεδόν τα είδη της φωτογραφίας (Μόδα, Σκοτεινός Θάλαμο, Still Life, Διαφημιστική και Βιομηχανική Φωτογραφία).


Η έκθεση αναμένεται να προσεγγίσει Φωτογράφους, Επαγγελματίες του τομέα Art & Design, Γκαλερίστες και Δημοσιογράφους.


H έκθεση υλοποιείται υπό την καθοδήγηση των εξαίρετων καταξιωμένων επαγγελματιών – καθηγητών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Ιώ Πάσχου (Βιομηχανική – Αρχιτεκτονική - Ασπρόμαυρη Φωτογραφία), Νίκο Αλεξόπουλο (Φωτογραφία Μόδας), Παναγιώτη Μπελτζενίτη (Still Life), Αθανασία Παναγέα (Ασπρόμαυρη Φωτογραφία), Παναγιώτη Τσαγκαμίλη (Έγχρωμη Φωτογραφία), Σωτήρη Αναστασάτο (Έγχρωμη Φωτογραφία) . Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη.


Συμμετέχουν οι σπουδαστές Α & Β΄ έτους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Εσείς, δίνετε πνοή στο Όραμά μας.


Πληροφορίες:
Διάρκεια – ώρες λειτουργίας: 7 & 8 Ιουνίου 13.00 – 22.00

Εγκαίνια: ΤΡΙΤΗ 7 IOYNIOY – ΩΡΑ 20.00
Είσοδος ελεύθερη
Πολιτιστικό Κέντρο Romantso, 1ος όροφος
Αναξαγόρα 3-5 - Αθήνα