Πατήστε Ejekt στις 22 Ιουνίου

Πατήστε Ejekt στις 22 Ιουνίου

Ραντεβού στη θάλασσα με σούπερ μουσικές μας δίνει και φέτος το αγαπημένο μας φεστιβάλ.

H ατακτούλα πριγκίπισσα της soul, Amy Winehouse, θα είναι η πολυαναμενόμενη headliner της βραδιάς. Ο Moby θα βρεθεί ξανά παρέα με τους φανατικούς Έλληνες οπαδούς του για να τους ξεσηκώσει. Οι Βρετανοί Vaccines, φρέσκοι φρέσκοι από το Λονδίνο καταφτάνουν στην Αθήνα για να συμπληρώσουν την εικόνα. Αλλά δεν είναι οι μόνοι!

Το μουσικό παζλ συντίθεται, πλέον, από δύο ακόμα ονόματα: τους Blackfield και τους Baby Guru.

Τραγούδια όπως τα «Hello», «Pain», «Blackfield» τους έχουν καθιερώσει στα playlist των ραδιοφώνων. Το αγαπημένο στην Ελλάδα συγκρότημα του κορυφαίου μουσικού παραγωγού Steven Wilson (από τους «Porcupine Tree») του και Aviv Geffen επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια για μια εμφάνιση με την ευκαιρία του νέου τους άλμπουμ «Welcome to my DNA».

Οι δικοί μας Baby Guru αφού βίωσαν την καλύτερη υποδοχή από τα ελληνικά media και το πρώτο, ομώνυμο, άλμπουμ τους δικαίωσε το hype που είχε δημιουργηθεί και, μάλιστα, με το παραπάνω. Ψυχεδέλεια, τζαζ και ροκ μπλέκεται με μαεστρία στη μουσική τους σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Εισιτήρια
Πωλούνται ήδη προς 50 Ευρώ στο www.ticketarena.gr, στα καταστήματα Public Αθήνας και Tickethouse Αθήνας και Θεσσαλονίκης
Την ημέρα του φεστιβάλ θα πωλούνται προς 55 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του.

Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου