I wanna be a materialist but I just Kant, στο 3 137

I wanna be a materialist but I just Kant, στο 3 137

Μία έκθεση από νέους καλλιτέχνες, στον πιο εναλλακτικό χώρο τέχνης της πόλης

Το 3 137 είναι ένας χώρος τέχνης που ξεκίνησε ως εργαστηριακός χώρος 3 νέων καλλιτεχνών (Πάκυ Βλασσοπούλου, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Κοσμάς Νικολάου) και εξελίχθηκε σε artist- run space, που σκοπό έχει την συνεργασία και την δικτύωση καλλιτεχνών.

Έως τις 6 Οκτωβρίου, στον φιλόξενο χώρο της οδού Μαυρομιχάλη 137, έχουμε την ευκαιρία να δούμε την έκθεση I wanna be a materialist but I just Kant, που πραγματεύεται τον τρόπο που τα έργα, σαν τμήματα του υλικού πολιτισμού συνομιλούν και διαμορφώνουν την ταυτότητά μας αλλά και με ποιο τρόπο αυτά μας ενθαρρύνουν να προσδιορίσουμε την πορεία και την σκέψη μας.

Η επιμέλεια φέρνει το ένα έργο κοντά στο άλλο προσπαθώντας να απαντήσει στην περίεργη αίσθηση που δημιουργείται, αίσθηση που μοιάζει με χάσμα, ανάμεσα σε μια αίσθηση παρουσίας που ενεργοποιούν οι καλλιτεχνικές κατασκευές και σε μια αίσθηση απόστασης και απουσίας που αποπνέεται συνολικά. Πιο συγκεκριμένα, τα έργα επιχειρούν να πουν ιστορίες που ξεκινούν από τις επιδιώξεις των δημιουργών τους και ταυτόχρονα να αναπτύξουν την δική τους ζωή σαν αυτόνομα αντικείμενα.

I WANNA BE A MATERIALIST BUT I JUST KANT
20.09.2013 – 06.10.2013

Έργα απο τους:
Πάκυ Βλασσοπούλου, Αλεξία Καραβέλα, Νατάσσα Μπιζά, Κοσμάς Νικολάου, Κώστας Ρουσσάκης,
με το γυναικείο φωνητικό σύνολο ΕξΗ


Ώρες Λειτουργίας: Πέμπτη με Κυριακή 17:30 – 21:00
Διεύθυνση: 3 137, Μαυρομιχάλη 137, Εξάρχεια, Αθήνα