Το βραβείο του καλύτερου σεξ κερδίζει...

Το βραβείο του καλύτερου σεξ κερδίζει...

Όχι, το Queen.gr δεν αποφάσισε να βραβεύσει την καλύτερη πορνό ταινία αλλά να αποτίσει φόρο τιμής στα πιο σέξι κινηματογραφικά στιγμιότυπα της χρονιάς που πέρασε.

Blue Valentine -Το καλύτερο χειρότερο σεξ

Η υποψήφια για Όσκαρ Michelle Williams και ο -πάντα πρωταγωνιστής στις γυναικείες φαντασιώσεις- Ryan Gosling συνευρίσκονται σεξουαλικά στο space δωμάτιο ενός θεματικού μοτέλ. Η σχέση τους βρίσκεται μερικές στιγμές πριν τη λήξη της, η απελπισία των δύο συντρόφων δε λειτουργεί διόλου ευεργετικά στη libido τους, η Michelle Williams αποδίδει ερμηνευτικά με αλησμόνητο τρόπο τη γυναίκα αυτή που νιώθει αποστροφή για τον άνδρα που κάποτε λάτρεψε και δεν μπορεί να προσποιηθεί το αντίθετο ούτε και στο σεξ και μια από τις πιο κορυφαίες -δυσάρεστες- σεξουαλικές συνευρέσεις της κινηματογραφικής χρονιάς που πέρασε αποτυπώνεται για πάντα στο σελιλόιντ.

Love and Other Drugs -Η καλύτερη απροσδόκητη σκηνή σεξ

Σε μια ταινία που εστιάζει αποκλειστικά και μόνο ή στο καλλίγραμμο στήθος της πρωταγωνίστριας Anne Hathaway ή στα καλειδοσκοπικά θαλασσί μάτια του πρωταγωνιστή Jake Gyllenhaal και δε διαθέτει έτερο ενδιαφέρον πέραν των σεξουαλικών σκηνών των δύο ηθοποιών το λιγότερο που θα μπορούσε ο σκηνοθέτης να μας προσφέρει είναι και μια εντυπωσιακή σεξουαλική συνεύρεση. Η καλύτερη, λοιπόν, (από τις αμέτρητες συνολικά της ταινίας) είναι η πρώτη, στην οποία το ζευγάρι επιδίδεται σε παθιασμένο σεξ σε πάγκους κουζίνας, τραπέζια, πατώματα, τοίχους και ό,τι στο καλό βρεθεί στο διάβα του και κερδίζει το βραβείο της πιο απρόσμενης σκηνής σεξ της χρονιάς.

The American -Απλά, η καλύτερη σκηνή σεξ

Ταινία δράσης χωρίς σκηνή σεξ γίνεται; Δε γίνεται. Και που αποσκοπούν ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης μιας τέτοιας -ή οποιασδήποτε, εδώ που τα λέμε- ταινίας όταν μας αφήνει και περιμένουμε και περιμένουμε και περιμένουμε ώσπου να απολαύσουμε τους πρωταγωνιστές σε μια σεξουαλική τους συνάντηση; Να μας κάνει να το απολαύσουμε ακόμα καλύτερα μια που έχει συνοδευτεί από την ένταση της προσδοκίας μας. Όταν, μάλιστα, ο ένας εκ των δύο μελών δεν είναι άλλος από τον ultimate sexy εργένη (για πόσο ακόμα δεν ξέρουμε, εργένη όχι σέξι) του Hollywood κύριο George Clooney η λαγνεία στάζει λίιιιγο περισσότερο από την οθόνη καθώς αρπάζει με πάθος την (τυχερούλα) Violante Placido και μας οδηγεί αναπόφευκτα στο να ανακηρύξουμε τη συνεύρεσή τους σε πιο σεξουαλική της χρονιάς.

Μαύρος Κύκνος -Καλύτερη ανορθόδοξη σκηνή σεξ

Δεν είναι που η Mila Kunis και η βραβευμένη με Όσκαρ Natalie Portman είναι γυναίκες, είναι που, τελικά, η γεμάτη ένταση και πάθος σεξουαλική τους συνεύρεση συμβαίνει μονάχα στη φαντασία του Μαύρου Κύκνου που κάνει τη σκηνή σεξ μεταξύ τους την πιο ανορθόδοξη σκηνή σεξ στα κινηματογραφικά καρέ του 2010. Το σεξ απίλ της Mila Kunis υπερχειλίζει και αγκαλιάζει την εύθραυστη Natalie Portman που αφήνεται στη φαντασίωσή της να νιώσει μια κορύφωση αντίστοιχη με αυτήν του καταληκτικού σόλο της «Λίμνης των Κύκνων» στο αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι που ερμηνεύει για τις ανάγκες της ταινίας.

Τα Παιδιά είναι Εντάξει - Η καλύτερη σκηνή μοιχείας

Το ότι δύο σέξι γυναίκες σαν την Annete Bening και την Julianne Moore είναι ζευγάρι είναι επαρκές για να κατατάξουμε την ταινία της Lisa Cholodenco ανάμεσα στις πιο ερωτικές της χρονιάς. Η ερωτικότερη, όμως, σκηνή της ταινίας δεν έχει τις δυο τους ως πρωταγωνίστριες. Ο bohemian sexy Mark Ruffalo μπλέκεται άθελά του στη ζωή τους και την αναστατώνει. Περισσότερο, όμως, αναστατώνει τη σεξουαλικότητα της Julianne Moore που πέφτει θύμα της γοητείας του και ξεχνά, για λίγο, τις ερωτικές επιλογές της που αφορούν σε άτομα του ίδιου φύλου για τα μάτια του και μόνο. Κυριολεκτικά «βρώμικο» σεξ, βουτηγμένο στα χώματα, συγκεκριμένα, από τον κήπο του mark Ruffalo που φτιάχνει η Julianne Moore και το πάθος που την οδηγεί στη μοιχεία στην καλύτερη σκηνή απιστίας του σινεμά για τη χρονιά που πέρασε.

Cyrus -Η καλύτερη σκηνή σεξ άνευ σεξ

Θυμάστε εκείνες τις στιγμές που προηγούνται πριν την σεξουαλική πράξη; Εκείνη την ώρα που νιώθετε πως, ναι, θα καταλήξετε αργά ή γρήγορα στο κρεβάτι με το δυνητικό αντικείμενο του πόθου σας με το οποίο μόλις νιώσατε μια κάποια σύνδεση; Οι ορμόνες που εκκρίνονται εκείνη την ώρα της έντασης είναι παρόμοιες με εκείνες του οργασμού και ο ενθουσιασμός της προσμονής μπορεί να είναι μεγαλύτερος ακόμα και από την απόλαυση της ίδιας της σεξουαλικής πράξης. Η Marisa Tomei το ζει κινηματογραφικά με τον John C.Reilly σε μια σκηνή που ανακηρύσσεται η πιο σεξουαλική σκηνή χωρίς σεξ της μεγάλης οθόνης.