Hot! Κέρδισε διπλά εισιτήρια για το EJEKT Festival και όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Hot! Κέρδισε διπλά εισιτήρια για το EJEKT Festival και όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Δεν έχεις παρά να φτιάξεις τη δική σου μελωδία στη σελίδα της Durex στο FB

Μουσική, διασκέδαση, σεξ, πάρτυ, είναι όλα εδώ για να μας χαρίσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι... και το Durex θα είναι και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής! Το πιο καυτό γεγονός του καλοκαιριού, το EJEKT Festival έρχεται στην πλατεία Νερού στο Φάληρο στις 15 Ιουλίου και το Durex θα είναι εκεί για να σας χαρίσει μια μοναδική, αξέχαστη εμπειρία!

Πάρε μέρος τώρα στον πιο sexy μουσικό διαγωνισμό, φτιάξε το ρυθμό που σε κάνει να τα δίνεις όλα... και αν κερδίσεις, θα στα δώσουμε όλα! Εσύ και το ταίρι σου στο πιο δυνατό event του καλοκαιριού – σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου (30/6).

Η διαδικασία είναι απλή: Μπείτε στη σελίδα του Durex στο Facebook, δημιουργήστε το δικό σας τραγούδι, βασισμένο στο θέμα της εβδομάδας, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τους ήχους που δίνονται στην εφαρμογή και κερδίστε – μετά από κλήρωση – 10 διπλά εισιτήρια για το EJEKT Festival και επιπλέον 150 Ευρώ ανά ζευγάρι. Επιπλέον, τα τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζουν υπέροχα δώρα Durex κάθε εβδομάδα.

Οι συμμέτοχες είναι απεριόριστες, ενώ αν θέλετε να μοιραστείτε τον διαγωνισμό με φίλους σας, κάνοντας share, αυξάνετε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής.

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες του διαγωνισμού
• Official facebook page: http://bit.ly/DurexTUNE_IN.
• Official webpage: http://www.lovesexdurex.gr/