Η Alanis Morisette κυκλοφορεί το πρώτο της maditation album και εμείς ψάχνουμε το «κέντρο» μας

Η Alanis Morisette κυκλοφορεί το πρώτο της maditation album και εμείς ψάχνουμε το «κέντρο» μας

H επτά φορές βραβευμένη με βραβείο GRAMMY®, τραγουδίστρια/στιχουργός, κυκλοφορεί το πρώτο της meditation album από την Panik Records και τη Sony Music, με τίτλο «The storm before the calm».

«Η καταιγίδα πριν την ηρεμία» είναι ένα από τα αγαπημένα μας αισιόδοξα mantras. Όταν η ζωή δεν μας δείχνει το πιο φωτεινό της πρόσωπο και όλα γύρω μοιάζουν σκοτάδι, σιγοκαίει πάντα μέσα μας βαθιά μια ελπίδα. Η ελπίδα για το καλύτερο. Επί της ουσίας, θα λέγαμε ότι πηγάζει από το ένστικτο της επιβίωσης και την ανάγκη μας να πιστέψουμε πως το καλύτερο έρχεται. Γιατί πράγματι, είναι θέμα επιβίωσης να μην είσαι έρμαιο καταθλιπτικών σκέψεων.

«Η καταιγίδα πριν την ηρεμία» είναι ο πιο κατάλληλος τίτλος για το άλμπουμ της Alanis Morisette. Ένα άλμπουμ που «φωνάζει» αισιοδοξία, «κραυγάζει» για ελπίδα και διαχέει παντού άπλετο φως. Το μυστήριο είναι πως όλα αυτά τα κάνει αποπνέοντας απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Το πρώτο άλμπουμ της είναι μια ωδή στην «παύση πυρών» και στην εσωτερική ησυχία. Είναι ένα έργο αφιερωμένο στον διαλογισμό, προορισμένο να «ντύσει μουσικά» τις στιγμές που μένετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Ή ακόμη καλύτερα, με την απουσία σκέψεων.

https://www.instagram.com/p/Ce6bP8hLx_-

Όταν απαγορεύουμε σε οποιοδήποτε εξωτερικό ερέθισμα να επέμβει στην ψυχή και την σκέψη μας, η Alanis Morisette είναι εκείνη που σαν φύλακας άγγελος προστατεύει τη συγκέντρωσή μας. Πρόκειται για την επτά φορές βραβευμένη με βραβείο GRAMMY®, τραγουδίστρια/στιχουργό, η οποία κυκλοφορεί το πρώτο της meditation album με τίτλο, «the storm before the calm» από την Panik Records και τη Sony Music. Στη νέα της δουλειά, η Alanis καθοδηγεί τους ακροατές της σε 11 διαφορετικά meditations. Το album αυτό έχει γραφτεί μαζί με τον Dave Harrington (Darkside).

Για τη κυκλοφορία αυτή, η Alanis είπε, «Το ‘Meditation’ με βοηθά να ηρεμώ μέσα μου, σε σημείο που μπορώ να έχω πρόσβαση σε νέες εμπνεύσεις και οράματα και να δημιουργώ ιδέες—μπορώ να ακούω τον ίδιο μου τον εαυτό. Η μουσική, για εμένα, είναι σαν μια δίοδος, μια πρόσκληση να βρεθώ στο βασικό κέντρο μου. Η δημιουργία αυτού του album με βοήθησε να παραμένω σε σύνδεση με εμένα κατά τη περίοδο του COVID, όπου πίστεψα ότι μπορούσα να εξαφανιστώ και να πετάξω μακριά».

Πέρα από το παραδοσιακό τρόπο κυκλοφορίας ενός album, το «the storm before the calm» θα είναι διαθέσιμο και μέσω της εφαρμογής, Calm, η οποία θα φιλοξενεί και τα 11 τραγούδια για να μπορούν να τα απολαύσουν οι θαυμαστές της.

Η Alanis πρόσφατα ανακοίνωσε επιπλέον ημερομηνίες στην Αμερική στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, στην οποία γιορτάζει τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του ‘JAGGED LITTLE PILL’. Οι νέες αυτές συναυλίες διαδέχονται την #1 επιτυχημένη περιοδεία από γυναίκα καλλιτέχνη για το 2021 πουλώντας πάνω από 500 χιλιάδες εισιτήρια και βρέθηκε στη κορυφή της λίστας Top Worldwide Tours of 2021. Οι νέες ημερομηνίες ξεκινούν στην Ottawa στις 10 Ιουλίου και θα περάσει από πόλεις όπως Toronto και Vancouver και θα ρίξει αυλαία στο Mountain View, CA στις 6 Αυγούστου. Στην Αμερικάνικη περιοδεία η Alanis θα έχει ως special guest τους Garbage και για την Ευρωπαϊκή περιοδεία την Beth Orton.

Αν λοιπόν ψάχνει κανείς τον συνοδοιπόρο του στον μαγικό κόσμο του διαλογισμού, το βρήκε. Είναι η πιο όμορφη καταιγίδα, μια καταιγίδα ειρήνης, απολυτότητας, ευτυχίας και δημιουργικής κενότητας. Συνοδεία αυτής της μουσικής θα «αδειάσει» το μυαλό και θα «γεμίσει» η ψυχή.

the storm before the calm Tracklisting:

1) light—the lightworker’s lament
2) heart—power of a soft heart
3) explore—the other side of stillness 4) space—pause on violence

5) purification—the alchemical crunch 6) restore—calling Generation X
7) awakening—in between thoughts 8) ground—I want to live.

9) safety—empath in paradise 10) mania—resting in the fire 11) vapor—amplified in stillness

European Tour Dates:

June 9 - Copenhagen, Denmark -Royal Arena
June 12 -Amsterdam, Netherlands -Ziggo Dome
June 14 -Hamburg, Germany -Barclaycard Arena
June 16 -Paris, France -AccorHotels Arena
June 19 -Glasgow, UK -OVO HYDRO
June 21 -Dublin, Ireland -3Arena
June 23 -Birmingham, UK -United Arena
June 24 -Leeds, UK -First Direct Arena
June 25 -Manchester, UK -Manchester Arena
June 28 -London, UK -The 02
June 29 -London, UK -The 02

https://www.instagram.com/p/CU6GWpJJVo1