Tα αγόρια που θα ξανακάνουν μόδα τα boybands

Tα αγόρια που θα ξανακάνουν μόδα τα boybands

Είναι από τη Μεγάλη Βρετανία και λέγονται One Direction.

Οι One Direction ήταν ένα από τα φαβορί του περσινού Βρετανικού X Factor που δεν κέρδισαν το διαγωνισμό (τερμάτισαν τρίτοι), αλλά κατάφεραν να κλέψουν την καρδιά του κοινού.

Επόμενο και φυσικό ήταν λοιπόν ο Simon Cowell, μέντορας τους στο παιχνίδι και μεγαλοπαράγοντας της μουσικής, να τους υπογράψει, γιατί στα γλυκά πρόσωπα των αγοριών που με αργά βήματα πλησιάζουν προς την ενηλικίωση είδε τα νέα pop icons που θα γίνουν wallpaper στα iPad των κορασίδων και αφίσες στο ντουλάπι των γυμναστηρίων των μαμάδων τους (γιατί μόνο από τέτοιες ηλικίες χρησιμοποιούνται ακόμα χαρτιά).

Αν δεν τους ξέρετε ήδη, δεν έχετε παρά να ακούσετε το πρώτο τους single «What makes you beautiful» που δεν είναι pop αριστούργημα, αλλά αρκεί για να κολλήσετε με τους One Direction και να πάρετε μία γεύση από τους Take That των 10s. Τα στυλάτα hip αγόρια που μπορούν πραγματικά να τραγουδήσουν και το coolness της Γηραιάς Αλβιόνας είναι τα πλεονεκτήματα της μπάντας για να κατακτήσουν τον κόσμο της μουσικής και να ξαναφέρουν τα boybands στη μόδα. Επιτελούς, γιατί μετά τη διάλυση των 'Ν Sync δεν είχαμε με τι να ασχοληθούμε. Ένοχη απόλαυση σε υπέρτατο βαθμό.