Οι RootlessRoot ατενίζουν τα χρώματα της βροχής

Οι RootlessRoot ατενίζουν τα χρώματα της βροχής

Η βραβευμένη στο Fringe ομάδα και η νέα της παραγωγή. 

Μετά από μια στάση στο Κάσσελ της Γερμανίας -όπου παρουσιάστηκε η παράστασή τους «Give Birth To A Thousand Years Of Sorrow» -επιστρέφουν στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας τους παράστασης «Eyes In The Colors of The Rain», στις 11 Φεβρουαρίου.

Στη νέα τους αυτή παράσταση χορεύουν μαζί με τον ηθοποιό Γιώργο Φριντζήλα και συνεργάζονται με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες από την Ελλάδα (Άγγελος Μέντης, Βασίλης Μαντζούκης) και το εξωτερικό (Χίλντεγκαρντ Ντε Βάυστ, Γιούκκα Χουιτίλα).

Λίγα λόγια για τους RootlessRoot

Ιδρύθηκαν το 2006 στην Ελλάδα από τη Λίντα Καπετανέα και τον Jozef Fruček. Έχουν περιοδεύσει σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ και χώρους στην Τσεχία, τη Σλοβακία, την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αγγλία, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία και την Κορέα. Το καλοκαίρι του 2009 τιμήθηκαν στην Αγγλία με το Βραβείο Herald Angel 2009, το μεγαλύτερο βραβείο κοινού που απονέμεται κάθε χρόνο σε καλλιτέχνες όχι μόνο του χορού, αλλά και των άλλων τεχνών, και με Ειδικό Έπαινο από το Total Theater.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Τηλ: 210 9005800