Hayu: Ο απόλυτος προορισμός υψηλού επιπέδου reality TV περιεχομένου σε περιμένει!

Hayu: Ο απόλυτος προορισμός υψηλού επιπέδου reality TV περιεχομένου σε περιμένει!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως σε πολλές αγορές, η Hayu έχει εγκαθιδρύσει την παρουσία της ως μια must-have υπηρεσία περιεχομένου reality.

Η αλήθεια είναι πως σε επίπεδο τηλεόρασης στην Ελλάδα, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, σημαντικά βήματα προόδου. Δεν έχουμε φτάσει, φυσικά, το επίπεδο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η τηλεόραση έχει άπειρες επιλογές υψηλού επιπέδου, όμως… κάτι έχει αλλάξει. Μάλιστα, σου έχουμε σε αυτόν τον τομέα, μία πολύ ευχάριστη είδηση – ένα «νεό» που θα σε κάνει να αναζητάς με ακόμα μεγαλύτερη προσμονή εκείνες τις ώρες που χαλαρώνεις και απολαμβάνεις την αγαπημένη σου εκπομπή ή σειρά.

Η επιλογή που αναζητούσαμε, λοιπόν, τόσο καιρό στην τηλεόραση – και στο κινητό, και στο τάμπλετ και στο λάπτοπ μας – είναι εδώ: Λέγεται Hayu και είναι η νέα On-Demand υπηρεσία με αποκλειστικό περιεχόμενο Reality TV Shows, στην οποία θα πεις «ναι» και θα μεταφερθείς αυτομάτως στο πιο in star system του πλανήτη!

image003.jpg

Διότι, ακόμα και αν μέχρι τώρα δεν είχες την ευκαιρία να παρακολουθήσεις «κανονικά» τα δημοφιλέστατα reality shows του Hayu, είναι βέβαιο πως τα γνωρίζεις απέξω κι ανακατωτά: Συζητιούνται παντού στο διαδίκτυο, δίνουν αναφορές στη μυθοπλασία και στη δημιουργία άλλου περιεχομένου, γίνονται trend σε χρόνο μηδέν και κορυφαίο topic σε όλα τα social media.

Μάντεψε λοιπόν, ποια ήταν η πρώτη μου αντίδραση όταν έμαθα, πως από σήμερα 29 Νοεμβρίου κιόλας, θα μπορώ, καθημερινά, όχι μόνο να λαμβάνω πληροφορίες από τα SoMe, τα influencer’s accounts και τα διεθνή μέσα, για τα μεγαλύτερα πρότυπα παγκοσμίως, αλλά συγχρόνως να παρακολουθώ από «πρώτο χέρι» ένα παγκόσμιο φαινόμενο που έθεσε τις βάσεις για κάθε τάση. Πώς; Κάνοντας binge-watching των αυθεντικών σεζόν του «Keeping Up With The Kardashians», παρακολουθώντας φανατικά το νέο μεγάλο hit στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, «Real Housewives» και φυσικά, το μοναδικό «Below Deck» – μόνο στη Hayu!

image005.jpg

Η Hayu προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία περιεχομένου

Πρέπει να γνωρίζεις ότι η Hayu προσφέρει πάνω από 300 εκπομπές και πάνω από 9.000 επεισόδια υψηλού reality TV περιεχομένου, περιλαμβάνοντας και όλες τις σεζόν των δημοφιλών franchise σειρών The Real Housewives, Below Deck και Million Dollar Listing καθώς και spin-offs της σειράς Keeping Up With the Kardashians εξ ολοκλήρου από την αρχή, δίνοντας πρόσβαση από το κινητό, το τάμπλετ ή την τηλεόραση σου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τον φετινό χειμώνα;

Για τους… πραγματικούς λάτρεις της reality TV, τότε η Hayu προσφέρει εκτεταμένη επιλογή, με μια μεγάλη γκάμα από υποκατηγορίες χωρίς σενάριο στα αγγλικά, όπου περιλαμβάνονται οι εξής τίτλοι: Σπίτι και Διακόσμηση, Ραντεβού, Μαγειρική, Αληθινά Εγκλήματα και Μόδα. Μάλιστα, οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τυχόν spoilers καθώς η πλειονότητα των επεισοδίων είναι διαθέσιμα στη Hayu την ίδια ημέρα που προβάλλονται και στις Η.Π.Α.

image007.jpg

Η must-have υπηρεσία που μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και οικονομικά

Για εσένα που δεν έχεις μάθει ακόμη τα highlights των πιο δημοφιλών σειρών που μπορείς να δεις στην On-Demand υπηρεσία με αποκλειστικό περιεχόμενο Reality TV Shows, αρκεί να ξεκινήσεις τη δωρεάν δοκιμή σου για 7 ημέρες και να πειστείς αμέσως πως η Hayu θα γίνει η αγαπημένη σου παρέα τον φετινό χειμώνα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως σε πολλές αγορές, η Hayu έχει εγκαθιδρύσει την παρουσία της ως μια must-have υπηρεσία περιεχομένου reality. Έτσι, οι φανατικοί των reality TV shows στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη μπορούν να εγγραφούν στην τιμή των €4.99 για μηνιαία συνδρομή, €23.99 για 6μηνη συνδρομή ή €43.99 για 12μηνη συνδρομή**. Είσαι ενθουσιασμένη;

image009.jpg

Από αυτόν τον Νοέμβρη, choose your plan Queenette, και ετοιμάσου να γίνεις μέρος των μεγαλύτερων τάσεων της εποχής, βάζοντας στο «μενού» της everyday routine σου, την αγαπημένη σου σειρά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γνωρίσεις τη Hayu, τον απόλυτο προορισμό για παγκόσμιο και υψηλού επιπέδου reality TV περιεχομένου- και καλές, ατέλειωτες ώρες binge-watching!