Fab 5... που είναι οι τριχωτοί οεο;

Fab 5... που είναι οι τριχωτοί οεο;

... Η σύνδεση ζωντανή. Το θέμα καυτό. Μέσα στο φωτογραφικό στούντιο φωτογραφίζονται οι Fab 5, ήτοι η δική μας εκδοχή για το πώς ένας άνδρας με μαλλί λασπωτήρα, μπαγκι παντελόνι ή σωλήνα απ τα 80'ς, μπορεί και με μεγάλο νύχι στο μικρό δακτυλάκι, θα γίνει αποδεκτής αισθητικής, πιάνοντας έστω τη βάση απ' τους Ψινάκη (επί του συνόλου), Γαβαλά (επί της ένδυσης), Σαμαρά (επί του τριχωτού της κεφαλής), Μέρλο (επί της διακοσμήσεις χώρου) και Φασούλης (επί της διατροφής). Και δως του οι συνεντεύξεις σύννεφο στον Τρύφωνα, μιας και ο Γαβαλάς είναι ελαφρώς σνομπ, ο Ψινάκης είναι βαρύτερα σνομπ, για τον Μέρλο είναι ακόμη σνομπ οι δημοσιογράφοι και για τον Φασούλη ακόμη πιο πολύ. Ποιος πουλάει σιγουράκι; Ποιος ανεβάζει νούμερα τηλεθεατής; Ποιος θα τη ρίξει την ατάκα του; Ο Τρύφωνας Σαμαράς! Και νάτος πάλι...

Είναι και ευγενής ο άνθρωπος, απαντάει σε ότι τον ρωτάνε. Θα τους κάνετε αποτρίχωση και ανταύγειες είναι η συνήθης ερώτηση. «Μπα, εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί» απαντάει ο άνθρωπος. Ε! Και μας! Τότε κόψτε τους το νυχάκι αν υπάρχει και αφήστε τους στην ευχή της νεόπτωχης αισθητικής μας. Μα όχι! Ξανά η ερώτηση κόλαφος για τον Τρύφωνα περί αποτρίχωσης. Και ξανά η απάντηση «εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί».

Έλα που κάποια στιγμή ομολογεί το πρώτο επεισόδιο ο καλός άνθρωπος Τρύφων. «Ο πρώτος παίκτης, είναι δικηγόρος, αλλά πολύ καλό παιδί (σ.σ: κάτι έχει με τον δικηγορικό σύλλογο ο Τρύφωνας, αλλιώς πως εξηγείται το «αλλά»). Ο κ. Ψινάκης ήθελε να του βάλω εξτένσιον». Στην Ευελπιδων θα πάει για δικαστήριο ο άνθρωπος, όχι στον Διογένη για να ανοίξει πρόγραμμα! Και συμφωνεί μαζί μου, έτσι πιο γλαφυρά και ο Τρύφων. «Έλα Παναγία μου! Σύνελθε! Τελικά δεν έκατσε και ο παίκτης». Μα, για να του κάτσουν οι πελάτες! Είναι απλό!

Και βγαίνει και το εμπνευσμένο τρέιλερ με έναν σφιχτά δεμένο με πολλούς κόμπους, άνδρα, με κουκούλα στο κεφάλι να πέφτει απ την καρέκλα κάτω και να χάνεται απ το πλάνο, ενώ το τρέιλερ προειδοποιεί: «Άνδρες προσοχή! Έρχονται». Και ενώ είμαι σίγουρη πως το συγκεκριμένο θα να το αγαπημένο μου πρόγραμμα και δεν θα το χάνω με τίποτα. Αναρωτιέμαι, όμως, για τους κόμπους του τρέιλερ. Άνθρωπος της παραγωγής θα τους έκανε, διότι αμφιβάλλω αν ουδείς απ' τους παρουσιαστές θα διακινδύνευε, παράτολμα, να χαλάσει το μανικιούρ του.